Ook januari heeft een kadofilm bij je Tuttimus in petto

Gepubliceerd op 22/01/2018 in Showtime!

Ook januari heeft een kadofilm bij je Tuttimus in petto

Eerlijk is eerlijk: januari is niet bepaald de plezantste maand op de kalender. Wat beter om die winterblues te verjagen, dan wat welverdiende quality time? Trakteer jezelf dus voor eind januari zeker op een avondje topfilm kijken. Want het is gewoon inbegrepen in je Tuttimus of Familus!

Dit zijn alvast onze drie favoriete blockbusters uit de exclusieve catalogus in je Proximus TV:

Cars 3

De absolute crème de la crème van de recente animatiefilms is terug met een derde deel. En al zeg ik het zelf, het wordt terecht de beste prent uit de reeks genoemd. Want we gaan terug naar de essentie: het racen zelf!

Bliksem McQueen is op zijn retour. De nieuwste supersnelle bolides vliegen hem elke race weer rond de oren. Dus moet hij dringend herbronnen en zichzelf opnieuw uitvinden. Daarbij krijgt nummer 95 al snel de goede hulp van de vrolijke en dolenthousiaste vrouwelijke monteur Cruz Ramirez ...

Mission: Impossible – Rogue Nation

Fans van de bikkelharde actie met een zachte kern? Zet je dan maar schrap voor deze alweer vijfde film uit de M:I-reeks. Met natuurlijk ook nu weer Tom Cruise in de hoofdrol als geheim agent Ethan Hunt.

De CIA plaatst Hunt en zijn elite-team op non-actief. En net dan komt er een gigantische dreiging naar boven, onder de naam The Syndicate: een netwerk van ex-agenten dat met aanslagen maar al te graag de wereldorde wil dooreenschudden. Hunt kan zijn team toch overtuigen om onder de radar door de strijd aan te gaan, samen met de gewezen Britse geheime agente Ilsa Faust. Maar de vraag is of zij te vertrouwen valt ...

Pretty Woman

Eerder goesting in een memorabele feelgoodfilm om lekker mee te relaxen? Geloof me, dan is deze klassieker met Julia Roberts en Richard Gere écht spek voor jouw bek.

De succesvolle zakenman Edward maakt tijdens een verblijf in Los Angeles kennis met de kersverse callgirl Vivian en neemt haar mee naar z’n hotel. Compleet gecharmeerd huurt hij haar prompt voor de hele reis. Vivian leert hem daarbij hoe een beter mens te zijn, en Edward leert haar hoe een klassevrouw te worden. Maar een relatie, dat lijkt op het eerste zicht toch echt wel een brug te ver ...

Deze en nog heel wat andere films staan speciaal voor al onze Tuttimus-klanten klaar in de exclusieve catalogus van je Proximus TV.

Je inbegrepen kadofilm kiezen? Dat doe je zo: druk gewoon op de “On Demand”-knop van je afstandsbediening en selecteer daarna “Op aanvraag” > “Films” > “Mijn kadofilm”.

Of ben je eerder fan van goede series? All right, want je kan Netflix kiezen als inbegrepen tv-bundel met je Tuttimus!

Erik

Digital en content marketeer. Tuinieren is mijn passie, net als eten. En na het sporten binge ik maar wat graag series of films.

Andere artikels van Erik

Categorieën