Winnen is belangrijk!

Gepubliceerd op 17/01/2023 in Uit eerste hand

Je bent een gamer, een echte. Je favoriete woord is winnen! Als onlinegamer weet je dat je talent in combinatie met een goede internetverbinding je tot koning van het spel kan kronen. Door zijn ultrahoge snelheden en een quasi onbestaande latency is fiber daarbij je grootste bondgenoot. Fiber garandeert een verbinding van betere kwaliteit. Een betere kwaliteit staat voor een betere spelervaring. Last but not least kun je met fiber onlinegamen met lichtsnelheid, ongeacht het aantal gebruikers dat bij je thuis online is.

Winnen is belangrijk!

Een betere verbinding dankzij fiber

Fiber biedt een hogere bandbreedte dan andere technologieën. De bandbreedte is de maximale capaciteit van een internetverbinding. Ze garandeert een vlotte uitvoering van de taken en een kwaliteitsvolle internetverbinding. Streaminggames hebben buitengewoon veel brandbreedte nodig en alleen met fiber geniet je een uitstekende online-ervaring.

Veel hogere upload- en downloadsnelheden

De downloadsnelheid is de tijd die nodig is om een bestand dat zich op een onlineserver bevindt op je toestel te laden. De uploadsnelheid is dan weer de tijd die nodig is om gegevens vanop je toestel naar een onlineserver te sturen. Deze twee componenten vullen elkaar bij het onlinegamen aan. Wanneer ze allebei een heel stuk hoger liggen, verbetert je reactietijd en loopt het spel vlotter met een ultralage latency.

Een ultralage latency

Dankzij de krachtigste internetverbinding die vandaag beschikbaar is, wordt de latency tot een minimum beperkt. De latency is de tijd die nodig is om een commando te versturen en een antwoord op je verzoek te ontvangen. Een lage latency = een kortere reactietijd = een snellere game-ervaring.

Fiber past zich aan de toekomstige behoeften van gamers aan

De onlinegamingindustrie verbetert haar graphics voortdurend om je een betere spelervaring te bieden. Met fiber geniet je van je favoriete games met alle opties en functies die de developers hebben voorzien, ook in het geval van virtualrealitygames.

Wil je meer weten over fiber?

Meer info

Team Proximus

Ons team houdt je op de hoogte over onze producten en diensten alsook over de laatste trends en innovaties.

Andere artikels van Team Proximus