Zo gebruik je je favoriete app onbeperkt op de festivals

Gepubliceerd op 24/06/2019 in Apps

Zo gebruik je je favoriete app onbeperkt op de festivals

Ben je deze zomer niet weg te slaan op de wei? Staat de lijst met artiesten die je op de festivals wil zien al in je geheugen gegrift? Gelijk heb je! Zelf losgaan op de beste muziek is daarbij één ding. Maar het is eens zo plezant om al die zalige momenten meteen ook met vrienden en familie te delen. Of het nu is om hen mee te laten genieten, of om hen gewoon stikjaloers te maken: aan jou de keuze.

Bij je Mobilus gsm-abonnement zit niet alleen bellen en sms’en, maar ook onbeperkt surfen op jouw favoriete app. Standaard activeren we WhatsApp, maar je kan zelf voor een andere social media-app kiezen. Met Facebook (inclusief Messenger), Instagram, Snapchat, Pinterest en Twitter zijn er genoeg mogelijkheden!

Denk dus al even op voorhand aan hoe je het thuisfront op de hoogte wil houden van je capriolen op de festivals. En haal er de voor jou ideale favoriete app bij. Over die mobiele data hoef je niet meer te stressen. 

Bij deze geven we je alvast wat inspiratie:

 1. Maak een legendarische live-video op Facebook

  Deel de beste nummers van je favoriete band, op het moment zelf. Een hoop views en likes verzekerd! En met Messenger kan je tegelijk checken waar je vrienden op de wei zitten, als jullie elkaar zijn kwijtgespeeld.

 2. Zet prachtige beelden op Instagram

  Met de juiste hashtags én het uploaden terwijl je nog op het festivalterrein zelf staat, zal je door een pak mensen gezien worden. Ideaal om je aantal volgers te boosten! En je kan tegelijk zelf zien wat anderen op dezelfde locatie meemaken.

 3. Blijf vlammetjes bijeenharken op Snapchat

  Ben je verslaafd aan snapreeksen en verzamel je à volonté vlammetjes naast de namen van je vrienden? Dan kan je dit gewoon niet links laten liggen tijdens een festivaldag. Stuur die snaps in het rond! En bekijk ineens ook die van de anderen.

 4. Volg de belangrijkste nieuwtjes en hashtags op Twitter

  Ben je eerder een rustig type? Iemand die zelfs op de festivals niet kan loslaten wat er in de wereld gebeurt? Dan kan je via Twitter perfect blijven volgen welke hashtags trending zijn. En je kan natuurlijk zelf ook iets vertellen, over wat er gebeurt rondom jou.

 5. Krijg een pak inspiratie op Pinterest

  Op zoek naar ideetjes voor de festivals? Van de perfecte outfit tot een uitgebreide checklist met wat je moet meenemen naar de camping: je vindt het hier. En nu je toch bezig bent: je kan natuurlijk ook anderen inspireren!

 6. Share in de groepsgesprekken op WhatsApp

  Zit je in een pak groepsgesprekken, waarbij iedereen je de oren van je hoofd vraagt om foto’s en video’s vanop de festivals te sharen? Dan is het misschien nog niet zo’n slecht plan om toch bij deze favoriete app te blijven. Maar in alle andere gevallen: maak de switch!

Hoe pas je je favoriete app aan?

Dat doe je heel eenvoudig, via de MyProximus-app op je smartphone:

 1. Selecteer de rubriek ‘Producten’ en tik op het mobiele nummer, waarvoor je de favoriete app wil veranderen.
 2. Tik op ‘Opties’, gevolgd door ‘Populair’.
 3. Tik op ‘Mijn favoriete app’.
 4. Duid de app aan, waarvoor je vanaf nu onbeperkt surfvolume wil. De aanpassing zelf doen we om middernacht.

En heb je toch de verkeerde keuze gemaakt? Of verandert de social media app die in je bovenste schuif ligt? Geen probleem: je kan elke maand een keer van favoriete app veranderen.

Heb je nog geen Mobilus?

Geen probleem! Bekijk snel de verschillende gsm-abonnementen en kies degene naar jouw goesting. Zo kan ook jij helemaal losgaan tijdens de festivals!  

Sophie

Het web en apps, dat zijn m’n grootste passies. Yep, ik hoor ook bij de FOMO-club. Je zal me dus nooit zonder m’n smartphone zien! #friends #family #travels #web #popculture #graphicdesign #art #fun

Andere artikels van Sophie

Categorieën