Bekijk Graspop, Rock Werchter en Pukkelpop live!

Gepubliceerd op 17/06/2016 in Showtime!

Bekijk Graspop, Rock Werchter en Pukkelpop live!

Geen tickets kunnen bemachtigen? Wanhoop niet, dankzij Proximus Skynet!

Via de live stream die Proximus en Skynet op de sites van deze festivals tovert,  kan je heel wat concerten toch nog live bekijken. Mis ook onze interviews en reportages vanop de wei niet!

Graspop Metal Meeting 

Het festivalseizoen wordt bij ons op 17, 18 en 19 juni afgetrapt met een stevige portie metal en hard rock vanop de weide van Graspop Metal Meeting in Dessel. 

Op het programma onder meer Black Sabbath, Megadeth, Slayer, Volbeat, Iron Maiden, Twisted Sister en meer van het beste uit de metalwereld.

Rock Werchter

Vanaf donderdag 25 juni loopt het anders zo rustige dorpje Werchter weer vol voor het plaatselijke rockfestival waar de crème de la crème van de muziekwereld op de afspraak is. Op weinig andere festivals kan je zoveel topbands aan het werk zien. 

Een muziekfeest van vier dagen met onder meer John McCartney, The Red Hot Chili Peppers, Editors, Rammstein, Florence + The Machine, The Offspring, Iggy Pop, PJ Harvey, Robert Plant en vele anderen!

Pukkelpop

We ronden het festivalseizoen op 18, 19 en 20 augustus af in het groene Limburg met de live stream van het grootste Belgische alternatieve muziekfestival: Pukkelpop. Dit festival weet altijd te verrassen met een affiche waarin gevestigde waarden en nieuw te ontdekken talent steevast het beste van zichzelf geven. 

Dit jaar tekenen onder meer Eagles of Death Metal, Bloc Party, The Chemical Brothers, Rihanna, Woodie Smalls, Tom Odell, Roisin Murphy en vele anderen.

Win jouw festivaltickets!

Ongeduldig om naar de festivals te gaan? Wacht niet langer en waag je kans om tickets te winnen! Doe mee met onze meest ongeduldige game en test je stalen zenuwen! 

We geven tickets weg voor Graspop Metal Meeting, Dour, Rock Werchter, Les Ardentes, TW Classic, Francofolies en Pukkelpop!

Dieter

Dieter, chief editor.

Andere artikels van Dieter

Blog topics

 

Heb je een vraag?

Stel ze aan een van onze medewerkers. Maak een keuze: