×
×

Binnenkort terug op jouw tv: Fear The Walking Dead

Gepubliceerd op 07/02/2017 in Showtime!

Binnenkort terug op jouw tv: Fear The Walking Dead

Geraak alvast helemaal in de ban van de speciale webserie, als eerste bij Proximus!

In juni komt het langverwachte derde seizoen van Fear The Walking Dead eindelijk op ons scherm. Maar omdat de makers weten dat dat nog wel héél lang wachten is (en een tikkeltje ondraaglijk, al zeg ik het zelf) hebben ze alvast iets speciaals om ons zoet te houden. Dit jaar is er namelijk ook een bijzondere webserie, Passage genaamd. En het beste van al: je kan het hier als eerste bekijken!

Ben je nog niet helemaal mee met Fear The Walking Dead? Wel, laat ik je even kort de grote lijnen uitleggen. Je kan het om te beginnen een soort van prequel op de topserie The Walking Dead noemen. Waar deze laatste de strijd op overleven in een zombiewereld toont, zien we in Fear The Walking Dead het moment waarop de apocalyps begint. We volgen daarbij een probleemfamilie in Los Angeles, die door de catastrofale gebeurtenissen gedwongen wordt om te veranderen om te overleven, in het midden van een instortende samenleving. 

Ik kan je zeggen: de eerste twee seizoenen waren alvast een zalige mix van spanning met een grote S en een diepere, menselijke kant van het verhaal. Veel meer dus dan de klassieke, soms wat eenzijdige horrorverhalen.

En nu is er dus al de speciale webserie, in afwachting van seizoen drie. ‘Passage’ staat helemaal op zichzelf, zodat je gewoon kunt inpikken en al kan proeven van wat de nieuwe afleveringen zullen brengen. In de speciale webafleveringen maken we kennis met twee overlevers: de sterke Sierra en de gewonde Gabi. Samen gaan ze op zoek naar een veilige plek om te schuilen voor de Walkers, zoals de zombies worden genoemd.

Ook benieuwd? Wel, je kan de serie op deze pagina gewoon volgen! Kom zeker nog eens terug, want binnenkort zetten we ook het volgende deel online.

Aflevering 1 tot 8:

Opgelet: enkel geschikt voor kijkers vanaf 16 jaar.
Krijg je geen video te zien? Klik dan hier.

Goesting in een portie Fear The Walking Dead en andere topseries van formaat? Dan is onze sterkste all-in Tuttimus echt iets voor jou. Want daarbij is ook een tv-bundel naar keuze inbegrepen, zoals Entertainment Channels. Daarin zitten 12 extra zenders met goeie series en films, zoals AMC, Fox en Sundance TV. Voor ieder wat wils!

Peter

Internet en communicatie zijn mijn passie! Ik ben een enorme fan van ons merk.

Blog topics

 

Heb je een vraag?

Stel ze aan een van onze medewerkers. Maak een keuze: