×
×

Kies ook in maart jouw inbegrepen film bij Tuttimus

Gepubliceerd op 28/02/2018 in Showtime!

Kies ook in maart jouw inbegrepen film bij Tuttimus

De lente staat stilaan weer voor de deur. Maar toch blijft het superleuk om vanavond eens op de bank neer te ploffen en een goeie film op tv te kijken, toch?

Wel, met de inbegrepen blockbuster in je Tuttimus zorgen wij dat het écht plezante quality time wordt. En jij kiest voor welke film je gaat, uit onze speciale catalogus. Dit zijn alvast mijn favoriete drie, waaruit ik de moeilijke keuze ga maken:

My Cousin Rachel

Deze heerlijke romantische film katapulteert ons terug naar het Engeland in het begin van de 19e eeuw. Sit back en geniet van het verhaal dat goed in elkaar zit, gecombineerd met een overvloed aan mooie camerashots.

We volgen de Engelse edelman Philip, die na de plotse dood van zijn neef diens landgoed erft. Al snel wordt hij verliefd op Rachel: de mysterieuze weduwe van zijn neef. Maar dan komen meer en meer zaken bovendrijven, die doen vermoeden dat zij achter de dood zat. Philip worstelt alsmaar meer met de vraag welke plannen Rachel écht heeft ...

Goesting gekregen in deze romantische film? Kies My Cousin Rachel als kadofilm in onze speciale catalogus.

Puppylove

Een op en top Belgische dramafilm van internationale allure, over de adolescentie en alle kwellingen die daarbij komen kijken.

De 14-jarige Diane is een schoolvoorbeeld van het gezegde dat stille waters diepe gronden hebben. Ze wordt zich daarbij meer en meer bewust van haar seksualiteit, maar kan hier niet goed mee omgaan. Totdat de al wat meer ervaren Julia naast haar komt wonen. Dat zet het leven van Diane zodanig op haar kop, dat ze al snel breekt met de strenge zeden uit haar kinderjaren. Maar dat brengt tegelijk de nodige ingrijpende gebeurtenissen met zich mee ...

Wil je deze dramafilm ook ontdekken? Kies Puppylove als kadofilm in onze speciale catalogus.

The Longest Ride

Een andere romantische topper in onze catalogus. Deze film is gebaseerd op de roman van auteur Nicholas Sparks, die ook al toppers als Dear John en The Notebook neerpende. Je weet dus dat het qua verhaal goed zal zitten!

De 91-jarige Ira Levinson heeft een auto-ongeval en krijgt visoenen over zijn vrouw, die al jaren overleden is. Het kersverse koppel Sophia en Luke kan hem maar net uit de vlammen redden. Bij een bezoek in het ziekenhuis onstaat een bijzondere band tussen de oude man en Sophia. Uit zijn levensverhalen blijkt dat ze veel verrassende gemeenschappelijk punten hebben, ondanks de generatiekloof. Met name dan over de liefde ...

Deze en nog heel wat andere films staan in maart speciaal voor jou klaar in de exclusieve catalogus van je Proximus TV.

Neem nu Tuttimus en kies ook jouw inbegrepen blockbuster

Of ben je eerder fan van goede series? 

Ga dan voor Netflix als inbegrepen tv-bundel met je Tuttimus!

Je inbegrepen kadofilm kiezen doe je trouwens zo: druk op de “On Demand”-knop van je afstandsbediening en selecteer vervolgens “Op aanvraag” > “Films” > “Mijn kadofilm”.

Erik

Digital en content marketeer. Tuinieren is mijn passie, net als eten. En na het sporten binge ik maar wat graag series of films.

Blog topics

 

Heb je een vraag?

Stel ze aan een van onze medewerkers. Maak een keuze: