×
×

Welke bonusfilms zitten er in juni in je Tuttimus?

Gepubliceerd op 08/06/2018 in Showtime!

Welke bonusfilms zitten er in juni in je Tuttimus?

Wist je dat er in onze all-in naar je goesting ook nog eens elke maand een inbegrepen film zit, die je zelf kan kiezen uit de exclusieve catalogus? Ideaal voor als het weer deze maand eens effe tegenzit en een zalig terrasje doen geen optie is. Of om de blokkende studenten in je gezin te trakteren op een relaxmoment.

Uit de hele catalogus pikte ik er alvast mijn drie favorieten voor deze maand uit:

 1. F.C. De Kampioenen 3

  Niet voor niks de best bekeken Vlaamse bioscoopfilm van 2017. Nu zelf te ontdekken of opnieuw te beleven, vanuit je luie zetel.

  Deze keer trekt de voetbalploeg richting Afrika, op zoek naar dringende versterking. DDT is namelijk terug en is erin geslaagd om De Kampioenen in handen te krijgen. En meteen te vervangen met jonge, getalenteerde spelers. Een match moet nu beslissen wie de naam mag blijven gebruiken ...


 2. Avatar

  Regisseur James Cameron leverde al tal van pareltjes af, met Titanic en The Terminator als absolute toppers. En met deze sciencefictionfilm maakte hij letterlijk de beste blockbuster ooit, qua opbrengst na release.

  Maak kennis met Jake Sully. Zonder dat hij het wil, wordt de gewonde oorlogsveteraan richting de planeet Pandora gebracht. Bedoeling is om daar een kolonie uit te bouwen. Maar de planeet wordt bevolkt door de Na’vi: een combinatie van mens en machine. Ze zullen zich niet zonder slag of stoot laten doen. Maar dan wordt Jake verliefd op een van hen ...


 3. Pitch Perfect

  Onder zit deze reeks alweer aan z’n derde film. Maar laat ons eerlijk zijn bij zo’n internationale filmreeksen: de eerste is nog altijd de beste!

  De a capella zanggroep Barden Bellas wil de strijd aanbinden met andere universiteiten op een internationale wedstrijd. Ze vragen de rebelse Beca om bij de club te komen. Zij heeft al snel het geweldige idee om de traditionele songs achterwege te laten. En voluit te gaan voor geweldige nieuwe mash-ups van recentere nummers ...


Deze en nog heel wat andere films staan in mei voor jou klaar in de exclusieve catalogus van je Proximus TV.

Neem nu Tuttimus en kies ook jouw inbegrepen bonusfilm

Of ben je eerder fan van goede series? Ga dan voor Netflix als inbegrepen tv-bundel met je Tuttimus!

Je inbegrepen bonusfilm kiezen doe je trouwens zo: druk op de “On Demand”-knop van je afstandsbediening en selecteer vervolgens “Op aanvraag” > “Films” > “Mijn bonusfilm”.

Erik

Digital en content marketer, tuinieren is mijn passie net als eten. Na het sporten wat series of films bingen, da’s mijn ding.

Blog topics

 

Heb je een vraag?

Stel ze aan een van onze medewerkers. Maak een keuze: