×
×

Sit back and relax, met deze bonusfilms in augustus

Gepubliceerd op 03/08/2018 in Showtime!

Sit back and relax, met deze bonusfilms in augustus

De grote vakantie, die is nog lang niet verleden tijd. Nog momenten genoeg dus om in de zetel neer te ploffen voor een goeie topfilm. Iets samen kijken met de kids, tijdens een namiddagje samen? Of eerder iets spannend in de latere avond, als het nog te heet is om onder de wol te kruipen of op het terras te zitten? Voor elke moment is er de perfecte bonusfilm.

Uit onze exclusieve catalogus plukte ik alvast mijn drie favorieten:

Paddington 2

Vorig najaar kwam het langverwachte vervolg op het verhaal rond ons favoriete beertje. En nu kan je deze ook zelf ontdekken op je tv.

Paddington heeft het ondertussen helemaal naar z’n zin bij de familie Brown in het Britse Windsor. Z’n favoriete tante wordt 100 jaar en de populaire beer zoekt uiteraard het perfecte cadeautje voor haar. Hij wil een uniek maar duur pop-upboek kopen en doet er zelfs een reeks klusjes voor, om zo het geld bijeen te krijgen. Maar nog voor dat lukt, wordt het boek gestolen. Paddington en z’n familie besluiten om samen achter de dieven aan te gaan ...


Maleficent

In 2020 komt het vervolg van deze fantasyfilm in de cinemazalen. Maar nu al kan je bij ons de originele kaskraker uit de Disneystal bekijken.

We ontdekken het nooit eerder vertelde verhaal van de slechte heks uit Doornroosje: Maleficent. Van nature is ze een mooie jongedame met een goed hart. Maar nadat ze in de strijd voor haar land keihard wordt verraden verandert dat hart in een steen. In al haar wraaklust spreekt ze daarbij een vloek uit op de dochter van de nieuwe koning. Maar dan beseft Maleficent dat het meisje net de sleutel tot vrede in het koninkrijk is ...


The Big Lebowski

Tussen al onze bonusfilms zag ik ook deze onnavolgbare klassieker uit de nineties staan. Destijds was de film niet zo populair, maar die meningen zijn toch wel serieus bijgesteld.

Maak kennis met de ongelooflijke luie maar ook supersympathieke Jeffrey ‘The Dude’ Lebowski. Hij heeft een vredig leventje vol zotte vrienden, drank en softdrugs. Maar dan vallen twee mannen z’n huis binnen. Ze verwarren The Dude met een steenrijke naamgenoot in de schulden. Daarbij laten de mannen ook nog eens de nodige urine achter op zijn geliefde tapijt. The Dude laat het daar echter niet bij. Hij gaat op zoek naar de miljonair zelf, voor een schadevergoeding ...


Deze en nog heel wat andere bonusfilms staan in augustus voor jou klaar in de exclusieve catalogus van je Proximus TV.

Ontdek hier wat er nog meer in Tuttimus zit

Eerder fan van goede series? Allright! Ga dan voor Netflix als inbegrepen tv-bundel.


Je inbegrepen bonusfilm kiezen doe je trouwens zo: druk op de “On Demand”-knop van je afstandsbediening en selecteer vervolgens “Op aanvraag” > “Films” > “Mijn bonusfilm”.

Erik

Digital en content marketer, tuinieren is mijn passie net als eten. Na het sporten wat series of films bingen, da’s mijn ding.

Blog topics

 

Contact

Onze medewerkers staan steeds tot je dienst. Kies zelf hoe je contact met ons wil opnemen.

  • Bel ons op 0800 22 800Ma – za: 08:00 – 22:00
    Technische vragen : 08:00 – 24:00 (7/7)

  • Chat met ons via deze site

    Chat met ons via deze sitemomenteel niet beschikbaar

Contact