Ga direct naar de hoofdinhoud
×
×

Vergeet je kadofilm bij Tuttimus en Familus niet!

Gepubliceerd op 01/08/2017 in Showtime!

Vergeet je kadofilm bij Tuttimus en Familus niet!

Want elke maand weer kan je er eentje kiezen uit onze speciale catalogus.

Super, toch? En om je te helpen hieraan te herinneren, sturen we je vanaf nu elke eerste dag van de maand een bericht. Dit verschijnt dan op het scherm van je Proximus TV.

Heb je het nieuwe tv-menu? Dan zie de melding er zo uit:

Klik op “ok” of “nu kiezen”. Je komt zo meteen in de speciale catalogus terecht, waar je je kadofilm kan kiezen.

Wil je liever op een ander moment je gratis film bekijken? Geen probleem: je kan er via het menu altijd direct bij. Ga naar shop > op aanvraag > film > mijn kadofilm.

Heb je het tv-menu? Dan ziet ons berichtje er zo uit:

Als je onder dit berichtje klikt, kom je meteen in onze speciale catalogus terecht. Daar kan je dan jouw favoriet uitkiezen uit de lijst

Wil je liever op een ander moment je gratis film bekijken? Geen probleem: je kan er via het menu altijd direct bij. Ga naar op aanvraag > film > mijn kadofilm.

Bovendien zie je links onderaan je scherm op elk moment het aantal kadofilms dat je nog kan kiezen in de catalogus, inclusief je maandelijkse kadofilm.

In het nieuwe tv-menu ziet dat er zo uit:

En in het tv-menu zo:

Krijg je een vermelding van de prijs te zien bij je gekozen kadofilm?

Da’s helemaal normaal. Deze prijzen zijn puur indicatief in de exclusieve kadofilm-catalogus.

Je kadofilm huren, dat doe je als volgt:

  • Selecteer ‘huren’,
  • kies in welke kwaliteit je de film wil bekijken (in standaardkwaliteit of hd, indien beschikbaar),
  • en geef de aankoop-pincode die je normaal gebruikt om films te huren. Standaard is dit ‘1234’, tenzij je dit nadien hebt aangepast.

Dit zijn alvast mijn drie absolute favorieten voor augustus. Niet helemaal jouw goesting? Geen nood, er staan nog heel wat andere klaar om uit te kiezen!

Collateral Beauty

Door een tragische gebeurtenis in zijn privéleven, zit de succesvolle reclameman Howard (Will Smith) compleet in de put. Om zijn gevoelens de baas te krijgen, stuurt hij brieven naar de Dood, Liefde en Tijd. Na zowat alles geprobeerd te hebben om de man uit zijn depressie te krijgen, smeden zijn collega’s een ingewikkeld én controversieel plan: het tot leven brengen van deze drie elementen ...

Black Swan

Balletdanseres Nina (Natalie Portman) is deel van een balletgezelschap. Er heerst echter serieuze concurrentie binnen de groep. Beth, de belangrijkste danseres van het moment, staat op het punt om te vertrekken en net als iedereen wil Nina haar plaats innemen in ‘Het Zwanenmeer’. Volgens artistiek leider Thomas Leroy heeft ze zeker talent, maar mist ze sensualiteit. Maar ze moet ook afrekenen met haar rivale Lily ...

Tom and Jerry: The Movie

Dit duo hoef ik je vast niet meer voor te stellen. Na meer dan veertig jaar kat-en-muisspel zijn ze het zat om achter elkaar aan te rennen. Ze begraven dus maar de strijdbijl en beginnen te praten. Als goede daad besluiten ze om een rijk weesmeisje te helpen ontsnappen, dat het als slaaf zwaar te verduren krijgt in het huis van haar gemene en geldzuchtige tante Figg ...

Erik

Digital en content marketeer. Tuinieren is mijn passie, net als eten. En na het sporten binge ik maar wat graag series of films.

Blog topics

 

Heb je een vraag?

Stel ze aan een van onze medewerkers. Maak een keuze: