Ga direct naar de hoofdinhoud
×
×

Ook in april zit er een kadofilm in je Tuttimus

Gepubliceerd op 27/03/2018 in Showtime!

Ook in april zit er een kadofilm in je Tuttimus

Deze maand hebben we natuurlijk opnieuw voor jou een reeks goeie films geselecteerd en in onze exclusieve catalogus gestoken. Van recente blockbusters tot de klassiekers om nog eens terug te zien. En van drama tot een leuk verhaal om met de kinderen te beleven. Ideaal om er een topavondje tv-kijken van te maken. Dit zijn alvast mijn drie favorieten.

 1. The Circle

  Een sciencefictionfilm met zowel oudgediende Tom Hanks als de talentvolle Emma Watson? Bring it on! Maar denk eraan: deze film zal je aan het nadenken zetten over je privacy.

 2. F.C. De Kampioenen 2: Jubilee Général

  De zowat meest succesvolle VRT-reeks is ondertussen al drie keer vertaald naar het witte doek, maar dit blijft toch de beste uit de reeks. Mét onze favoriete garagist, DDT!

 3. Belle en Sebastiaan: het avontuur gaat verder

  Trakteer je bengels op een leuk avontuur, vol gevaren en onverwachte hindernissen. De perfecte afwisseling met de flitsende animatiereeksen die ze voorgeschoteld krijgen.

  Deze en nog heel wat andere films staan in april voor jou klaar in de exclusieve catalogus van je Proximus TV.

Neem nu Tuttimus en kies ook jouw inbegrepen blockbuster

Of ben je eerder fan van goede series?

Ga dan voor Netflix als inbegrepen tv-bundel met je Tuttimus!

Je inbegrepen kadofilm kiezen doe je trouwens zo: druk op de “On Demand”-knop van je afstandsbediening en selecteer vervolgens “Op aanvraag” > “Films” > “Mijn kadofilm”

Erik

Digital en content marketeer. Tuinieren is mijn passie, net als eten. En na het sporten binge ik maar wat graag series of films.

Blog topics

 

Heb je een vraag?

Stel ze aan een van onze medewerkers. Maak een keuze: