Er verandert wat in je Proximus TV!

Gepubliceerd op 01/08/2017 in Bits & Bytes

Er verandert wat in je Proximus TV!

Of je het nu wil of niet: de herfst is in aantocht. Of ze is zelfs al aangekomen. En da’s de moment dat je je dekentje maar al te graag boven haalt, om lekker een avondje tv te kijken. Dat treft, want wij zorgen voor de nodige nieuwigheden in jouw Proximus TV!

Een hd-versie voor 9 extra zenders

Je favoriete programma in NOG betere beeldkwaliteit? Check! Want op maandag 18 september geven we een reeks zenders een boost, met een aparte hd-versie. Helemaal inbegrepen in je basisaanbod. Dit zijn ze:

Nederlandstalige zenders
Vitaya HD
Nickelodeon Spike HD
NPO 1 HD
NPO 2 HD
NPO 3 HD
Franstalige zenders
ARTE Belgique HD
France 3 HD
France 4 HD
France 5 HD
Extra muziek in je Entertainment Channels ...

Onze tv-bundel met (tot nu toe) 12 zenders vol films en series, breidt uit. We voegen liefst 5 muziekzenders toe aan dit pakket. Klassiek, pop of rock: voor ieder z’n goesting!

Brava 110
Mezzo Live HD 177
MTV Hits 175
MTV Live HD 163
VH1 172
... en History Channel NL

Sinds 1 september wordt de zender volledig uitgezonden vanuit Nederland, in plaats van het Verenigd Koninkrijk. Dit betekent dat de programmering nu veel meer is afgestemd op jullie smaak. Afspraak op kanaal 113!

... maar zonder SundanceTV

Eind september trekt de zender helaas de stekker uit het stopcontact. Helaas, maar niets aan te doen. We zoeken momenteel een minstens even interessante opvolger voor jullie!

ABXplore, de opvolger van AB4

Eentje voor als je graag eens iets in het Frans bekijkt op je tv. Sinds 13 september is de zusterzender van AB3 veranderd van naam én concept. Op ABXplore vind je nu een pak documentaires rond avontuur, auto’s en extreme beroepen. Helemaal gericht op de moderne man. Al zijn de vrouwen ook welkom, natuurlijk!

Ook te bekijken in het Vlaamse basisaanbod, op kanaal 242.

Erik

Digital en content marketeer. Tuinieren is mijn passie, net als eten. En na het sporten binge ik maar wat graag series of films.

Blog topics