Ga direct naar de hoofdinhoud
×
×

Ook in april is je blockbuster inbegrepen bij Tuttimus

Gepubliceerd op 10/04/2017 in Showtime!

Ook in april is je blockbuster inbegrepen bij Tuttimus

En we hebben voor ieder z’n goesting.

Yep, we verwennen jullie graag. Of je nu eerder fan bent van goeie sciencefiction en horror, of eerder iets gezellig wil kijken met de kids: je vindt altijd wel iets leuks in onze exclusieve catalogus met recente films.

Het beste van al heb ik je nog niet verteld: die blockbuster mag je gewoon uitkiezen. Ah ja, want ze is gewoon inbegrepen bij je Tuttimus of Familus. Haal dat fleecedekentje dus maar al boven en zet je schrap voor onze drie favorieten:

Star Trek

Er gaat niks boven een Star Trekfilm. Het is heus niet alleen iets voor de die hard Trekkies.

In deze episode gaan we terug naar de jonge jaren van de crew, aan boord van de USS Enterprise. We zien de jonge, roekeloze Captain Kirk en de altijd kalme Spock, die samen hun eerste ruimtereis maken met het toestel. Ze maken heel wat avonturen en ontdekkingen mee. Maar dan kruisen ze het pad van de kwaadaardige Nero, die met zijn wraakplannen de hele mensheid bedreigt ...

Blair Witch

Fans van een stevige portie horror zullen niet teleurgesteld zijn.

James en zijn maten trekken naar de bossen van Black Hill in Maryland. Ze willen namelijk de vreemde verdwijning van zijn zus onderzoeken. Er wordt gefluisterd dat er een verband is met de legende van de Blair Witch. 
Met een duo lokale gidsen beginnen ze aan de tocht. Maar zodra het nacht wordt, beseffen ze dat de waarheid nog donkerder is dan ze ooit hadden kunnen vermoeden ...

Het regent gehaktballen

Een gek avontuur, om met de kinderen te bekijken? Check!

Flint Lockwood is een wat vreemde uitvinder. Eentje die weinig successen scoort en vooral veel last bezorgt in het stadje Swallow Falls. Maar dan boekt hij z’n eerste hit: een machine die regen omzet in junkfood. 
In plaats van druppels vallen er nu cheeseburgers uit de lucht! De stad is content, maar wordt te gulzig. En dan slaat de machine ook nog eens compleet op hol ...

Deze en nog heel wat andere films staan nu op jou te wachten in de speciale op aanvraag-catalogus van Proximus TV.

Je gratis blockbuster kiezen? Ga gewoon naar onze website of druk op de “On Demand”-knop van je afstandsbediening. En kies de favoriet van jouw goesting!

Of ben je eerder fan van een goede serie? All right, want nu is Netflix ook beschikbaar als tv-bundel met je Tuttimus.

Erik

Digital en content marketeer. Tuinieren is mijn passie, net als eten. En na het sporten binge ik maar wat graag series of films.

Blog topics

 

Heb je een vraag?

Stel ze aan een van onze medewerkers. Maak een keuze: