×
×

Gouden tips van…

Nieuws filtering op :

Batibouw: renoveren, isoleren en digitaliseren

Gouden tips van…door Erik26/02/2016

Een baksteen in de maag, wij Belgen kennen dat allemaal en ook bij Proximus zijn we daar niet ongevoelig aan.

Daarom kijken we enorm uit naar de hoogmis van het bouwen en verbouwen, Batibouw.
Paleizen gevuld met bakstenen, ramen en deuren, sanitair, … teveel om op te noemen, maar gelukkig is er elk jaar een rode draad.

Deze keer zijn er drie thema’s: 

1: Start to renovate
Wie heeft er nog niet gerenoveerd in de hoop op de ideale woning? Juist ja, iedereen. Weken in het stof, daarna in de gyproc en vervolgens onder de verf. You know the drill. 

2: Kostenoptimaal bouwen
Isoleren, energiezuinige technieken gebruiken, …  en wat met dit alles op lange termijn

3: Het digitale huis
We worden meer en meer geconnecteerd. We willen een Smart TV, gebruiken draadloze camera om het huis te monitoren, een digitale thermostaat, …  
En we voorzien onze woning dus van kilometers bedrading om een optimale ervaring te hebben en te genieten van alle comfort en connectiviteit.

Dan heb je eindelijk je droomhuis, super geïsoleerd of zelfs BEN-woning en dan stel je vast dat bellen met je gsm niet helemaal gaat zoals je had gehoopt.  Je ontvangst is binnen niet goed, isolatie en vaak ook de materialen (beton, bepaalde folies, …)  houden ook goede ontvangst buiten. Tot voor kort tenminste.

Daarom is er nu de Mobile Coverage Extender.

Met de Mobile Coverage Extender, heb je een eigen mini gsm-antenne in huis, waardoor je altijd ontvangst hebt. Bovendien moet je telefoon ook minder moeite doen om signaal te vinden waardoor je batterij gespaard blijft. Installeren is kinderspel: de MCE is een klein bakje, een halve baksteen groot, dat je makkelijk verbindt met je B-Box.  

Met de Mobile Coverage Extender blijf je dus bereikbaar en kan je toch genieten van je geïsoleerd huis. Makkelijk toch!

img-Erik

Erik

Ik ben Erik, vader van drie pubers, garden-addict, foodie met een voorliefde voor alles wat Aziatisch is.  Binnen Proximus ben ik community manager en digital marketeer.  Ik ben verzot op films en series, binge kijken is mij dus ook niet vreemd.

Ik ben Erik, vader van drie pubers, garden-addict, foodie met een voorliefde voor alles wat Aziatisch is.  Binnen Proximus ben ik community manager en digital marketeer.  Ik ben verzot op films en series, binge kijken is mij dus ook niet vreemd.


Geef je mening over dit news

Wil je je mening delen of een commentaar posten?

Log je in via facebook.

Contact