×
×

Een Proximus Pack voor nog geen € 50 per maand?

Gepubliceerd op 18/08/2016 in Tournée générale

Een Proximus Pack voor nog geen € 50 per maand?

Check!

Ik was laatst eens aan het nadenken. Ja, dat doe ik weleens. Over die vele dingen waar ik eigenlijk niet meer zonder kan. En een nerd als ik ben, dacht ik meteen aan alle technologische snufjes die ik tegenwoordig in huis heb.

Zoals mijn digitale tv, waarop ik gewoon kan voortspoelen en uitgesteld kijken. Maar ook een snelle internetverbinding voor met mijn laptop of tablet Netflix te bingewatchen. En stiekem dacht ik ook aan het bellen met mijn mama op eenzame avonden. 

En ik bedacht me toen ook hoe gemakkelijk het toch is om dat alles in één simpel pakket te hebben, voor één totale prijs per maand. Maar hoeft dat allemaal zo duur te zijn tegenwoordig? Tuurlijk niet! 

Want wij hebben nu het Proximus Pack voor je.

En dat tijdelijk voor maar € 49,95 per maand in plaats van € 63,95, tijdens de eerste zes maanden. Daarvoor krijg je in ruil een Pack met zowel snel internet als Proximus TV, samen met vast bellen. Ja, je leest het goed. Eigenlijk alles wat je nodig hebt, voor nog geen € 50!

Trouwens, dat vast bellen doe je in dit Pack volledig gratis ’s avonds en in het weekend naar vaste en mobiele nummers in België, plus vaste lijnen in 39 andere landen. Uitgesteld tv-kijken zit er met TV Replay trouwens ook in. 

Waarschijnlijk denk je nu: “Het kan niet op?”

Mis. Da’s nog niet alles.

Omdat we je graag bij onze Proximus-familie willen, stuur ik één van onze installateurs gratis naar je toe. Een cadeautje van € 59. Trouwens, je mag gerust zijn. Ik ken ze persoonlijk, het zijn professionals. Geen geknoei dus, maar relaxen en direct genieten!

Klaar om je Pack te scoren?

Super! Maar wacht niet te lang, want deze actie loopt maar tot en met 16 oktober. Meer informatie en voorwaarden vind je op de abonnementenpagina van Proximus.

Peter

Internet en communicatie zijn mijn passie! Ik ben een enorme fan van ons merk.

Blog topics

 

Contact

Onze medewerkers staan steeds tot je dienst. Kies zelf hoe je contact met ons wil opnemen.

  • Bel ons op 0800 22 800Ma – za: 08:00 – 22:00
    Technische vragen : 08:00 – 24:00 (7/7)

  • Chat met ons via deze site

    Chat met ons via deze sitemomenteel niet beschikbaar

Contact