Ga direct naar de hoofdinhoud
×
×

Dit zijn de beste smartphone-accessoires voor jouw budget

Gepubliceerd op 06/12/2016 in Gouden tips van…

Dit zijn de beste smartphone-accessoires voor jouw budget

Het einde van het jaar betekent voor heel wat Belgen de nodige stress. Met welk geschenk doe je je favoriete nonkel of jarenlange maat nu eens écht plezier?

Wel, ik ben er dit jaar eens op tijd over beginnen nadenken. Een mens kan niet ongeduldig genoeg zijn, zeker? En toen wist ik het: het wordt een accessoire voor de smartphone of tablet. Het is ten slotte een toestel waarmee de persoon in kwestie elke dag superveel bezig is.

Maar wat zijn dan de beste en origineelste gadgets? Ik pluisde een en ander uit en kwam tot deze lijst. Voor ieders budget zijn goesting:

Tot € 10 

Een leuke USB-sleutelhanger

Wil je een origineel cadeau, maar heb je weinig geld in de portefeuille? Ga dan voor dit geschenk. Het is namelijk mooi én praktisch. Want zeg nu zelf: hoe vaak ben jij al een laadkabeltje voor je smartphone vergeten, met alle gevolgen van dien? Wel, nu is ‘ie gewoon de sleutelhanger van de gelukkige.

Je kan hem scoren in het zwart, groen, blauw of roze. Zo geef je het een extrapersoonlijke touch.

Een extra geheugenkaartje

Hou je liever wat klassieker en ga je voor puur praktisch? Dan komt een extra geheugenkaartje altijd van pas. Of geef gewoon een veel grotere variant cadeau, zodat de persoon in kwestie zonder zorgen muziek kan downloaden en foto’s schieten.

In onze webshop kan je gaan voor 4 GB, 8 GB of een royale 16 GB.

Een zalige smartphone

Hé? Ja, je leest het goed. Voor nog geen € 10 kan je nu een gsm scoren bij ons. Het enige wat je moet doen is Mobilus+Phone nemen. Je hebt dan de keuze uit deze kleppers:

Tot € 20

Een selfiestick

Is je kennis iemand die constant foto’s met zijn of haar smartphone neemt? Dan is deze selfiestick een zalig geschenk. Bovendien heeft het een geïntegreerde knop voor het nemen van foto’s. Eens zo handig om geslaagde selfies te nemen!

Bestellen kan je via onze webshop.

Een externe batterij

Of is de persoon in kwestie iemand die niet van de smartphone weg te slaan is? En zo al eens met te weinig juice zit? Dan is een powerbank eens zo interessant, toch? Let er wel op dat het aantal mAh hoog genoeg is, zodat er voldoende power is om de smartphone snel op te laden.

Wij hebben alleszins twee straffe batterijen liggen. Ga jij voor de ronde powerbank voor aan de sleutelbos, of de extra-dunne versie in smartphone-formaat?

Tot € 25

Een mooie booklet-tasje voor de smartphone

Booklet cases of flip covers zijn hot. Ze beschermen namelijk perfect de gsm. Veel beter dan die oude plastieken covertjes die alleen maar stof vangen en een afgrijselijke look hebben. En ook veel beter dan zonder bescherming door het leven te gaan, met alle krassen van dien.

Wij selecteerden twee booklet cases die er mooi én stijlvol uitzien, voor hem of haar. Bovendien passen ze voor zowat elke smartphone. Kies jij die van Moleskine, of die van Guess, voor 4,6 inch of 5,2 inch?

Tot € 30

Een draadloos laadstation voor de smartphone

Heel wat topsmartphones kunnen draadloos opladen en pakken daar graag mee uit. Denk maar aan de Samsung Galaxy S7. Wat ze er echter vergeten bij te zeggen, is dat dat draadloos laadstation niet meegeleverd is. Ideaal dus om cadeau te doen aan iemand met een compatibel toestel!

Bestellen kan je via onze webshop.

Een memorystick voor laptop én smartphone

Klassieke USB-sticks hebben één aansluiting, voor de laptop of pc. Niet echt handig in deze mobiele tijden, toch? Daarom is er nu deze memorystick van 32 GB, met micro-USB aan boord. Zo maak je ook supersnel een back-up van foto’s en documenten op de smartphone of tablet. 

Doe je goesting en kies tussen zilver en goud.

Tot € 40

Een coole stappenteller

We moeten allemaal gezonder gaan leven. En daar kan deze held zeker bij helpen. Hij telt dus stappen, maar volgt ook de slaapkwaliteit tot in detail op. Bovendien krijgt de gelukkige zijn of haar smartphonemeldingen ook op het scherm te lezen. Een touchscreen, trouwens.

Je kan kiezen tussen zwart, grijs, wit, roze, paars en turquoise. Voor iedere pols wat wils!

Tot € 50

Sportoortjes

Sportieve maat of familielid? Dat is een goeie sportieve headset geen overbodige luxe. Want muziek, dat verzacht het afzien. Deze oortjes zitten heel comfortabel en zijn bestand tegen zweet, regen en stof. Oh ja, de geluidskwaliteit, die is ook super!

Bestellen kan je via onze webshop.

Een topsmartphone

Yep, het kan voor deze lage prijs. Voor nog geen € 50 koop je een gsm, die normaal vele malen meer kost. Het enige wat je moet doen is Mobilus+Phone nemen. Je hebt dan de keuze uit deze kleppers:

 Of heb je het meer voor een goede all-in, met ook topinternet en digitale tv bij je thuis? Dan ga je toch gewoon voor Tuttimus? Daarbij krijg je nu tijdelijk een Samsung Galaxy S6 of een Samsung 42” ultra-hd tv voor maar € 49.

Tot € 60

SwipeBox

Wil je echt origineel zijn dit jaar? Dan ga je voor dit toestel. Daarmee swipet de gelukkige de mooiste herinneringen van zijn of haar smartphone of tablet, recht naar het tv-scherm. Denk maar aan de geboortefoto’s van de jongste spruit, of video’s van die laatste roadtrip.

Daarnaast is er directe toegang tot heel wat handige applicaties zoals YouTube, Facebook en MeteoNews en Deezer. Je speelt er zelfs leuke spelletjes mee!

En de installatie? Die is heel eenvoudig: je plaatst het toestel tussen de Proximus TV-decoder en de televisie en downloadt de gratis app. That’s it!

De SwipeBox bestellen kan je via onze webshop.

Peter

Internet en communicatie zijn mijn passie! Ik ben een enorme fan van ons merk.

Blog topics

 

Heb je een vraag?

Stel ze aan een van onze medewerkers. Maak een keuze: