Geen zakenreis zonder mobiele data bij Van Bavel

Gepubliceerd op 06/06/2018 in Klantenverhalen

Geen zakenreis zonder mobiele data bij Van Bavel

E-mail en internet stoppen niet bij landsgrenzen. En dus rekent Van Bavel op Proximus om ook in het buitenland bereikbaar te blijven. Hun doel: binnen de 24 uur op élke aanvraag antwoorden.

Van bereikbaarheid tot budgetbeheer: 13 verrassende inzichten over mobiel werken

Hoeveel mobiele data hebben uw werknemers eigenlijk nodig?

Op reis naar leveranciers

De kans is groot dat u ooit in contact kwam met de relatiegeschenken en promotieartikels van Van Bavel. De meeste artikels van Van Bavel worden geproduceerd in China. De verdeler heeft er dan ook een eigen aankoopcentrale. Verder bezoekt Van Bavel tal van vakbeurzen. Ze zijn telkens weer op zoek naar nieuwe trends en artikelen. “Behalve mezelf zijn er nog twee collega’s die regelmatig naar het buitenland reizen”, vertelt Jacques Van Bavel. Ze bezoeken leveranciers in China, Hongkong, Turkije en Oost-Europa.

Snel bereikbaar zijn

“We werken in een heel competitieve sector. We moeten kort op de bal spelen.” Wanneer een klant een vraag stelt, antwoordt Van Bavel binnen de 24 uur. “We kunnen het niet maken om tijdens een zakenreis alleen ’s avonds in het hotel onze e-mails door te nemen. Daarvoor is de kwaliteit van de wifiverbinding vaak ook te slecht of te duur.” Van Bavel zocht daarom een oplossing om in het buitenland voortdurend e-mail- en internetverbinding te hebben. Zónder snel oplopende roamingkosten.

Dankzij het Shared Data Roaming Pack van Proximus hebben we ook in het buitenland steeds toegang tot e-mail en internet. Tegelijk helpt die oplossing om onze kosten onder controle te houden.

Jacques Van Bavel

Roamingkosten onder controle

Proximus stelde Van Bavel een Shared Data Roaming Pack voor. “We kunnen het volume per maand instellen”, zegt Jacques Van Bavel. “Zo houden we de kosten onder controle, en komen we nooit voor onaangename verrassingen te staan.”

Van bereikbaarheid tot budgetbeheer: 13 verrassende inzichten over mobiel werken

Hoeveel mobiele data hebben uw werknemers eigenlijk nodig?

Proximus team

Proximus houdt u op de hoogte van de laatste nieuwtjes en trends voor ICT-professionals

Andere artikels van Proximus team