Digitaliseer uw content providers team

Gepubliceerd op 14/05/2020 in Sectoren

Beheer communicatie- en organisatorische uitdagingen in uw team van contentproviders: werk op een veilige, efficiënte en flexibele manier samen. Verbeter de beschikbaarheid van de verschillende teamleden zodat ze content kunnen creëren in nauwe samenwerking.

Digitaliseer uw content providers team

Unified Communication voor remote teams

Content creators, zoals journalisten,werken vaak op afstand: dit vereist van u als werkgever een optimale organisatie. Bereid u voor op de nieuwe uitdagingen van een digital workforce en verbeter de samenwerking tussen contentproducenten, content creators en andere teamleden, van waar ze ook werken.

Unified communication voor remote medewerkers

Veilige mobiele applicaties voor uw content team

Zorg voor meer flexibiliteit en vermijd verloop binnen uw team. Maak lange verplaatsingen en tijdsverlies in het verkeer overbodig: bied de teamleden van uw content team de mogelijkheid om op afstand te werken door applicaties op uw privénetwerk op een veilige manier te gebruiken.

Mobiele apparaten altijd tot uw beschikking

Stel uw contentproducenten en content creators een mobiel apparaat ter beschikking. Maak ze altijd en overal beschikbaar voor andere teamleden. Geniet van gegarandeerde vervanging van de telefoons in geval van schade en digitaal beheer van al uw apparaten.

Voordelen van leaseapparatuur

Gedeelde mobiele databundels

Een contentproductieteam heeft flexibiliteit nodig: uw kwaliteitsvolle resultaten zijn alleen mogelijk door de samenwerking van verschillende mensen op verschillende plaatsen. Deel een pool van mobiele data tussen verschillende team leden en op verschillende tijdstippen.

Voordeel van een flexibele mobiele datapool

Proximus team

Proximus houdt u op de hoogte van de laatste nieuwtjes en trends voor ICT-professionals

Andere artikels van Proximus team