Een solide basis voor wendbare ondernemingen

Gepubliceerd op 03/11/2020 in Sectoren

Het gebruik en de consumptie van IT verandert voortdurend, net zoals de IT-infrastructuur zelf. Om het hoofd te bieden aan de toegenomen complexiteit die wordt veroorzaakt door de diversiteit van geconnecteerde apparaten en de mobiliteit van werknemers, moeten ondernemingen evolueren naar een virtueel IT-ecosysteem.

Een solide basis voor wendbare ondernemingen

Software Defined Networks (of SDx)en hybride cloudoplossingen kunnen u de wendbaarheid en flexibiliteit bieden die u nodig hebt om snel te reageren.

In een tijd waarin alles hypergeconnecteerd is, is dit het moment om flexibeler, wendbaarder, vloeibaarder en meer geautomatiseerd te worden.

Welkom in deze nieuwe wereld met miljoenen apps, miljarden mensen en biljoenen dingen die met elkaar zijn verbonden.
64% van bedrijven verhogen hun IT-budget om een verouderde IT-infrastructuur te upgraden.

Bron: Spiceworks.com, The State Of IT Report, 2018.

Software Defined Networks (SDx)

Mensen en voorwerpen zijn steeds vaker met elkaar verbonden en gebruikers verwachten een naadloze ervaring, ongeacht waar en hoe ze applicaties gebruiken. Om dit te ondersteunen schakelen steeds meer bedrijven over naar softwaregedefinieerde netwerken (SDx).

Met SDx:

  • Kunnen netwerken automatisch worden opgezet en geconfigureerd
  • Kunnen aanpassingen sneller en efficiënter worden uitgevoerd
  • Kan het netwerk eenvoudig en veilig worden aangesloten

Ontdek onze intelligente en eenvoudige oplossingen om Software Defined Networks te beheren (SD-WAN ; SD-LAN ; SD-DC).

Meer info over SDN

Klantverhaal: nieuwe manier van werken bij P&V Group

Ontdek hoe P&V Group het nieuwe werken heeft omarmd door over te schakelen naar een modern IT-netwerk, inclusief glasvezel en wifi. Sindsdien is thuiswerken gebruikelijk geworden.

Lees het artikel

Verbeter je productiviteit met glasvezel

Met glasvezel surfen u en uw medewerkers met de snelheid van het licht. Deze supersnelle internetverbinding, altijd en overal, verzekert de continuïteit van uw activiteiten.

Glasvezel geeft bedrijven meer zekerheid over hun bedrijfscontinuïteit.

Ontdek onze glasvezel-oplossingen

Guest Wi-Fi

Klanten verwachten altijd en overal online te zijn. Onze Pro en Enterprise Guest Wi-Fi-oplossingen zijn eenvoudig te installeren (in de cloud), gemakkelijk toegankelijk (klantregistratie via sms, login zonder wachtwoord, toegankelijk in al uw vestigingen of locaties), veilig en GDPR-compatibel.

Ons dashboard vertelt u zelfs welke bezoekersprofielen op uw netwerk hebben gesurft, welke pagina's ze bezochten en wat hun profielen zijn (man, vrouw, leeftijd, woonplaats, enz.).

Meer over onze Guest Wi-Fi-oplossingen

Hypergeconnecteerde infrastructuur

Bedrijven hebben tegenwoordig constante verbindingen nodig tussen applicaties, apparaten en gebruikers. Maar dit veroorzaakt een data-explosie die gevolgen heeft voor uw IT-infrastructuur.

De hypergeconnecteerde infrastructuur biedt u een ecosysteem waarin al deze elementen met elkaar kunnen communiceren en interageren: person-to-machine, machine-to-person en machine-to-machine. Het is een dynamische en veilige omgeving met end-to-end verbindingen aan hoge snelheid, overeenkomstig het huidig multicloud-tijdperk.

Gebruik een Hyperconnected Infrastructure en verbeter uw prestaties en kostenefficiëntie terwijl u aan schaalbaarheid en flexibiliteit wint.

Ontdek er meer over

Voor wie?

Voor IT-managers die de dagelijkse activiteiten continu willen beheren en optimaliseren, en tegelijk ruimte en tijd willen vrijmaken om te innoveren en met nieuwe technologieën aan de slag te gaan.

Contacteer ons Nieuw venster

Proximus team

Proximus houdt u op de hoogte van de laatste nieuwtjes en trends voor ICT-professionals

Andere artikels van Proximus team