De werking van EP Equipment loopt op wolkjes in de cloud

Gepubliceerd op 31/01/2022 in Klantenverhalen

De lokale server van EP Equipment was hoognodig aan vervanging toe. Een grondige analyse wees uit dat de door ClearMedia aangereikte cloudoplossing van K-Force op elk gebied de meest voordelige was. Ik ben geïnteresseerdNew window

De werking van EP Equipment loopt op wolkjes in de cloud

Een nationaal én internationaal geörienteerd bedrijf als EP Equipment heeft veel baat bij een IT-systeem dat veilig, toegankelijk en snel is. De gecentraliseerde ondersteuning door K-Force maakt dat er een hoop tijd wordt bespaard op onderhoud en opvolging.

Ze zijn bij EP Equipment dan ook bijzonder blij met hun nieuwe cloudomgeving. De test- en migratiefase verliepen op rolletjes, zonder dat de klant er ook maar één moment hinder van heeft ondervonden. Ook intern wordt er efficiënter dan ooit gecommuniceerd, dankzij de integratie van Teams.

Bovendien komt men nooit meer voor financiële verrassingen te staan. Eén vast maandelijks bedrag dekt alle kosten.

Bekijk hier het klantenverhaal.

Kmo in de cloud: een oplossing voor en dóór kmo’s

Kmo ClearMedia, een filiaal van Proximus, ondersteunt IT-partners — zelf ook kmo’s — met oplossingen om de IT-infrastructuur en -werking van kmo’s uit hele uiteenlopende sectoren slim en flexibel aan te pakken.

Snel schakelen, meedenken, de behoeften van een kmo begrijpen. Dat zorgt voor een vertrouwensband die uitmondt in productieve samenwerkingen. ClearMedia begrijpt dit als geen ander en fungeert al 15 jaar als ‘matchmaker’ in de begeleiding van sterke bedrijven naar de cloud.

Ook van plan uw werkplek te digitaliseren?

We denken graag mee en delen ons advies op basis van de succesverhalen van de duizenden kmo’s die u voorgingen.

Neem contact op Nieuw venster

One

One is het ICT-vakblad van Proximus voor CIO’s en ICT-professionals van grote en middelgrote ondernemingen. 

Andere artikels van One