×
×

De drie voordelen van mobiele data voor uw werk

door PerspectiveInspireren06/06/2018

De drie voordelen van mobiele data voor uw werk
Tijd verliezen in de file, da's niks voor u? E-mails beantwoordt u het liefst meteen? En werkt u al eens graag op verplaatsing? Dan is mobiel internet u op het lijf geschreven. Met mobiele data krijgt u meer controle over uw werk én uw leven.

De 13 meest gestelde vragen over mobiel werken

Download onze gids

Hebt u wel genoeg mobiele data?

Doe de test

Het internet heeft onze manier van leven en werken voorgoed veranderd. De voordelen van mobiele data zijn eindeloos: meer flexibiliteit, meer evenwicht tussen werk en privé, een snellere service voor uw klanten ... Mobiel internet is op alle vlakken onmisbaar geworden. Ook voor u. Denk maar aan deze voordelen:

 1. Altijd beschikbaar voor klanten en collega’s

  Bedrijven die er dagen over doen om een simpele vraag te beantwoorden. Irritant, niet? U kunt het dus zelf ook niet maken om klanten of collega’s te laten wachten. Wilt u kort op de bal spelen? Dan hebt u best altijd en overal toegang tot bedrijfsgegevens en -apps. En dat kan met mobiele data. Een mobiele gegevensverbinding geeft u altijd toegang tot de tools en data die u nodig hebt. Ongeacht uw locatie: een buitenlands hotel, de file of uw luie zetel.

 2. Flexibiliteit, vrijheid, productiviteit

  Mobiele data geeft u op alle vlakken meer vrijheid. Zo reageert u bijvoorbeeld vlotter, en van om het even waar, op élke e-mail. Of staat er een vergadering in uw agenda? Dan moet u niet meer in een auto springen, want videoconferencing is kinderspel. Uw dagelijkse treinritten kunt u dan weer gebruiken om e-mails te lezen en to-dolijstjes in te korten. Dat is pas productiviteit verhogen!

  quote

  Een productiviteitsstijging van 16 procent betekent dat de werknemer wekelijks 6,4 uur kan besteden aan andere taken.

  quote

  Ericsson Mobility Report 2017

 3. Meer tijd voor de écht belangrijke dingen

  Een soepelere werkorganisatie, meer veerkracht om met de wisselvalligheden van uw beroep om te gaan … Mobiel internet heeft alleen maar voordelen. Voor u, maar ook voor uw familie en vrienden. Mobiel werken helpt namelijk ook om uw werk en privéleven beter in evenwicht te houden. Zo werkt u niet alleen waar, wanneer en hoe u wilt, maar u ontspant ook op elk moment en elke plek. Even rusten op de trein? Met 4G hebt u het volledige repertoire van Spotify bij de hand! Kortom: met mobiele data bepaalt u zélf uw prioriteiten.

  Met uw mobiele data hebt u drie fantastische troeven in huis om te doen wat u wilt. Foert regels, adieu onhandige plannen. Smartphone, tablet, laptop: u komt niet langer op kantoor, het kantoor komt naar u!

De 13 meest gestelde vragen over mobiel werken

Download onze gids

Hebt u wel genoeg mobiele data?

Doe de test

Meer nieuws over:

 • Mobile data
 • Mobiel Internet
 • Co-worker
 • mobile_data_at_van_bavel_related
 • 3good_reasons_related

Nieuws filtering op :

Ander nieuws

Contacteer ons

Onze medewerkers staan klaar om u te helpen!

Contacteer ons