Met Bizz Online kan ik mij focussen op wat ik graag doe

Gepubliceerd op 15/02/2019 in Jouw verhalen

Met Bizz Online kan ik mij focussen op wat ik graag doe

De passie van kinesitherapeut Maxim? Mensen helpen. Dat geeft hem tonnen energie. Deze energie verliezen terwijl hij aan een website bouwt? Daar heeft Maxim geen zin in. Deze taak vertrouwt hij daarom liever toe aan de experts van Bizz Online. Lees hier over zijn ervaring met Bizz Online en welke voordelen hem dat opleverde.

Naam

Functie

Zaak

Zijn ding

Website

:  Maxim De Clippele

:  kinesitherapeut

:  M-Kiné

: manuele therapie onder de aandacht brengen.

:  www.m-kine.be

Mensen helpen is zijn ding …

Maxim zit niet graag stil. Een hele dag achter een bureau zitten? Neen, bedankt. Een job als kinesist geeft hem de kans om zijn energie kwijt te raken. Naast het actieve aspect, is het voor Maxim ook heel belangrijk dat hij mensen kan helpen. “Het geeft voldoening als mensen weer beter naar buiten stappen,” vertelt de jonge kinesist.

… maar voor zijn website laat hij zich graag bijstaan door de professionals van Proximus

Maxim merkt dat mensen steeds vaker online op zoek gaan naar producten en diensten. Ook als kinesist wil hij online zichtbaar én vindbaar zijn. “Online aanwezig zijn is echt nodig”, vertelt Maxim. Voor de realisatie en uitwerking van zijn eigen website deed Maxim een beroep op Bizz Online van Proximus.

“Bovendien ben ik gespecialiseerd in manuele therapie. Dat is voor veel mensen nog onbekend terrein. Iedereen kent wel een osteopaat of kraker, en manuele therapie leunt daar eigenlijk dichtbij aan.” Om de bekendheid van deze discipline een boost te geven, gelooft Maxim ook heel sterk in het belang van een goed onderbouwde website.

De hands-onaanpak van Bizz Online sprak Maxim erg aan

Het contact tussen Bizz Online en Maxim verliep erg vlot. “Ze namen telefonisch contact met me op en stelde meteen een aantal vragen. Hoe zag ik de website? En welke info was belangrijk om te vermelden? Was iets niet duidelijk, dan stelden ze meteen extra vragen. Zo kregen ze een goed idee van hoe ik mijn website voor ogen had.” Maxim bezorgde de experts van Bizz Online foto’s, informatie en het logo van zijn zaak om de website verder vorm te geven. Het ontwerp van de website ging van start.

Wat is het grootste voordeel van Bizz Online voor Maxim?

“Door mijn website toe te vertrouwen aan specialisten, kan ik me zelf meer concentreren op mijn eigen werk. Ik moet me niet bezighouden met mijn onlineaanwezigheid.” En daar is Maxim erg blij mee.

Bekijk meer over de service en diensten van Bizz Online

Proximus Business

  

Andere artikels van Proximus Business

Categorieën

Hulp nodig?

Vragen over ons aanbod?

Een expert staat voor u klaar