×
×

Laat u inspireren

Nieuws filtering op :

Deze 5 knappe accessoires maken en einde aan kabelchaos

Laat u inspirerendoor Proximus Bizz team10/03/2016

Niets zo vervelend als kabels die helemaal in de knoop zitten. Wilt u een propere werkplek zonder al te veel storende kabels? Wij schotelen u vijf handige accessoires voor om kabelchaos te voorkomen. Niet enkel op uw bureau, maar ook onderweg.

Stofvrij

Soba van Bluelounge bundelt uw losse kabels, zodat uw werkplek een stuk netter oogt. Ideaal boven én onder uw bureau. In de doos zitten 3 meter flexibele Vortex-buis en enkele hulpstukjes om de kabels te leiden en te splitten. De installatie is kinderspel. 
€ 24,95 – www.bluelounge.com

In goede banen

Wilt u ook onder uw bureau geen kabelwirwar? Dankzij deze Cablox pads leidt u de kabels zoals u het graag heeft. De achterkant is zelfklevend, waardoor u de kabelverdelers in een handomdraai installeert. Beschikbaar in wit en zwart.
€ 9,99 – www.cablox.com

Kabelvrij bureau

Om de kabels op uw bureau zo goed mogelijk weg te werken, gebruikt u de ROMMA van IKEA. U stopt er simpelweg een verdeeldoos, adapter of overtollige kabels in en laat de kabels door de sleuven naar buiten komen. Op die manier houdt u uw kabels en adapters ook stofvrij. 
€ 6,99 – www.ikea.be

Spoel voor uw oortjes

Neemt u altijd en overal uw oortjes mee? Dan is de Cableyoyo van Bluelounge een echte aanrader. U draait de kabel simpelweg in de Cableyoyo en daarna bevestigt u de oortjes centraal in het midden op de magnetische schijf. Beschikbaar in verschillende hippe kleurtjes.
€ 9,95 – www.bluelounge.com

Georganiseerd

Deze neopreen MacBook Pro sleeve van GRID-IT is aan de buitenkant uitgerust met heel wat elastieken, zodat u uw kabels en kleine accessoires netjes kunt opbergen. Er is voldoende plaats voor meerdere kabels, een muis, een pen, oortjes, een powerbank, een smartwatch enzovoort. Ideaal voor wie dagelijks veel gadgets meeneemt. 
€ 49,99 – www.grid-it.eu

img-Proximus Bizz team

Proximus Bizz team

Proximus Bizz: Een team van meer dan 40 experts die zelfstandigen en kleine ondernemers de beste ideeën en oplossingen aanreiken voor hun noden.

Proximus Bizz: Een team van meer dan 40 experts die zelfstandigen en kleine ondernemers de beste ideeën en oplossingen aanreiken voor hun noden.


Geef je mening over dit news

Wil je je mening delen of een commentaar posten?

Log je in via facebook.

Contact