×
×

6 top apps voor zelfstandigen

door Proximus Bizz teamLaat je inspireren30/11/2015

6 top apps voor zelfstandigen
Google Play en de App Store krioelen van de apps. Meer dan een miljoen zijn het er inmiddels. Maar volgens een onderzoeksbureau gebruiken we er gemiddeld niet meer dan een twintigtal. Wij keken naar kaf en koren en serveren u onze zes favoriete apps voor zelfstandige ondernemers.

Tijd is geld

Hoe meer tijd u kunt besparen, hoe beter. Een eerste onmisbare app is daarom Dragon Dictation. Zodra u deze applicatie op uw telefoon hebt staan, kunt u uw berichten, tweets of e-mails simpelweg dicteren. De app verstaat verschillende talen – waaronder Nederlands en Frans – en is behoorlijk accuraat.

Een andere timesaver is Scanner Pro van Readdle. Dankzij deze app tovert u uw iPhone (of iPad) in één tik om tot een draagbare scanner. De app maakt het mogelijk om via de camera van het iOS-apparaat documenten, ontvangstbewijzen of visitekaartjes om te zetten naar duidelijke pdf-bestanden. Vervolgens kunt u ze onmiddellijk delen via sms of e-mail. Helemaal handig is dat de app samenwerkt met clouddiensten zoals OneDrive, Dropbox, Google Drive en Evernote.

Productiever onderweg

Bent u vaak onderweg? Dan is Waze een echte aanrader. De kracht van deze navigatie-app zit in de ondersteunende community. U krijgt niet enkel de exacte routebeschrijvingen, maar ook waarschuwingen over files, ongelukken, politiecontroles of gevaarlijke situaties. Andere Waze-gebruikers leren u hoe u het snelst op uw bestemming raakt en waar de goedkoopste tankstations liggen.

Trekt u vaak naar het buitenland? Dan is ook iTranslate een aanrader. Deze app laat u snel en correct woorden, zinnen of volledige teksten vertalen in meer dan 90 talen. Helemaal handig is dat er ook een spraakfunctie in de app verwerkt zit, zodat u ook te weten komt hoe u die woorden of zinnen perfect uitspreekt.

Sociaal & statistieken

Beheert u ook een Facebook-pagina van uw bedrijf? Dan is de gratis app Facebook Paginabeheer een echte must. Dankzij deze minimalistische app houdt u uw publiek on the go op de hoogte van nieuws of interessante weetjes. In tegenstelling tot de gewone Facebook-app kunt u met deze applicatie ook berichten plannen, uw Facebook-advertenties beheren of statistieken opvragen.

Gezocht: extra energie

Als u uw smartphone intensief gebruikt, weet u dat heel wat apps een aanslag op uw batterij betekenen. Dankzij de gebruiksvriendelijke app Battery Doctor krijgt u inzicht in het batterijverbruik. U krijgt een accurate schatting van de resterende accuduur en een gedetailleerd overzicht waarin u onmiddellijk ziet welke apps de grote slokops zijn. Daarnaast zitten er heel wat handige features en tips in de app om de accuduur van uw toestel te verlengen. Probeer het zeker eens uit!

Nieuws filtering op :

Ander nieuws

Contact

Onze Bizz Experts staan steeds tot uw dienst. Kies zelf hoe u contact met ons wil opnemen.

  • Bel een Bizz Expert op 0800 22 500Ma - za : 08:00 - 22:00

  • Chat met een Bizz Expert via deze site

    Chat met een Bizz Expert via deze sitemomenteel niet beschikbaar

Contact

Vragen over ons aanbod?

Een expert staat voor u klaar