“We kozen voor fiber omdat we in de cloud werken.”

Gepubliceerd op 15/12/2022 in Service

Als u overstapt naar de cloud, hebt u een snelle en stabiele verbinding nodig. Daarom besliste ACO Passavant om een fiberverbinding te laten aanleggen.

“We kozen voor fiber omdat we in de cloud werken.”

“We werken al verschillende jaren met fiber”, zegt Thomas Van Belleghem van ACO Passavant. “Ik heb de lijn jaren geleden in onze oude vestiging laten aanleggen omdat we geen andere keuze hadden. Onze server en ons ERP-pakket draaiden on site. Ons moederbedrijf in Duitsland besliste om alles off site te halen naar de cloud.”

Werken zonder onderbrekingen

“Door de overstap naar de cloud was onze vdsl-verbinding regelmatig overbelast of te traag. Om te zorgen dat de 20 mensen in onze vestiging zonder onderbrekingen aan het werk kunnen blijven, zijn we dan ook naar fiber overgestapt. Fiber biedt de snelheid en de stabiliteit die we nodig hadden om in de cloud te kunnen werken.”

Snelle beslissing

Toen ACO naar zijn nieuwe vestiging verhuisde, liet Thomas Van Belleghem dan ook opnieuw een dedicated fiberlijn aanleggen. “De continuïteit van ons werk vrijwaren is voor mij een prioriteit. Fiber kan daarvoor zorgen. De keuze is voor mij dus snel gemaakt”, besluit hij.

ACO Passavant biedt professionele oplossingen aan om regen-, afval- en oppervlaktewater op te vangen, te zuiveren, vast te houden, te hergebruiken en te monitoren.

Bent u geïnteresseerd in de technologie van de toekomst? Bespreek met een expert de mogelijkheden om uw organisatie op fiber aan te sluiten, of bekijk meteen de beschikbaarheid van fiber in uw buurt.

Meer informatie over fiber

Proximus Business

Jouw bron voor nieuws over telecommunicatie en ICT voor kmo’s

Andere artikels van Proximus Business
Hulp nodig?

Vragen over ons aanbod?

Een expert staat voor u klaar