Ga direct naar de hoofdinhoud
×
×

Controlelampjes op je Wi-Fi Booster

Werkt je Wi-Fi Booster correct? Check de controlelampjes om het zeker te weten.

Smart Entreprise

Témoin lumineux Power Power 

Dit controlelampje geeft aan of de Wi-Fi Booster aanstaat. Is dat niet zo, check dan of de voedingskabel goed aangesloten is en de schakelaar achteraan het toestel op I staat.

Témoin lumineux Qualité de la liaison Link Quality 

Als de schakelaar op de achterkant van de Wi-Fi Booster op het Access Point staat of als de Wi-Fi Booster via een ethernetkabel met de b-box is verbonden, moet dit controlelampje uit zijn.

Als de schakelaar op de achterkant van de Wi-Fi Booster op Auto, Repeater of Station staat, moet dit controlelampje branden. Het geeft aan of de Wi-Fi Booster is verbonden met de modem via wi-fi:

  •  Témoin lumineux Signal parfait (lumière verte)Groen = perfect signaal.
  • Témoin lumineux Signal correct (lumière jaune)Geel = acceptabel signaal.
  • Témoin lumineux Signal de mauvaise qualité (lumière rouge)Rood = zwak signaal. Het apparaat moet worden verplaatst of een tweede worden gebruikt om het signaal te versterken. Wij raden je aan de Wi-Fi Booster op een hoge plaats te plaatsen, op een goed geventileerde plaats, buiten de kasten of kasten.
  • Controlelampje uit = geen signaal. Je Wi-Fi Booster is te ver weg of erg gestoord door zijn binnen (bijv. apparaten) of buitenomgeving. In dit geval raden wij je aan om de b-box opnieuw op te starten en daarna de Wi-Fi Booster. Werkt het nog steeds niet? Breng de Wi-Fi Booster dichter bij de b-box.

Témoin lumineux Point d'accès (Access Point) Access Point 

Als de schakelaar op de achterkant van de Wi-Fi Booster op het Station staat, moet dit controlelampje uit zijn.

Als de schakelaar op de achterkant van de Wi-Fi Booster is ingesteld op Auto, Access Point of Repeater, moet dit controlelampje branden. Brandt dit niet? Wij raden je aan de installatie en synchronisatie van de Wi-Fi Booster opnieuw te starten.

Témoin lumineux WPS WPS 

Dit controlelampje geeft aan hoe het staat met de synchronisatie tussen de b-box 3 en de Wi-Fi Booster. Normaal brandt dit controlelampje niet. Als je de Wi-Fi Booster en de b-box 3 wilt synchroniseren of hersynchroniseren, druk dan op de WPS-knop van de b-box 3 en binnen twee minuten op die van de Wi-Fi Booster. De WPS-controlelampjes zullen ongeveer twee minuten knipperen en dan uitgaan. De synchronisatie is dan afgelopen.

Rood licht lampje? De Wi-Fi Booster is te ver van de b-box verwijderd bij het synchroniseren. Breng het dichter bij elkaar en start de synchronisatie opnieuw.

Témoin lumineux WPS Wi-Fi

Lampjes 2.4 of 5 zullen oplichten:

  • permanent wanneer een apparaat is verbonden met de wifi van de Wi-Fi Booster.
  • knippert wanneer een apparaat de wifi van de Wi-Fi Booster gebruikt.

Afhankelijk van de apparaten (GSM, computer, enz.) zal de indicator 2.4 of 5 oplichten.

Dit lampje blijft uit wanneer je in de buurt van de Wi-Fi Booster met je apparaat bent? Je apparaat bleef waarschijnlijk verbonden met de wi-fi van de b-box. Wij raden je aan dat je wi-fi op je apparaat deactiveert en vervolgens weer activeert. Je toestel moet dan verbinding maken met de wifi van de Wi-Fi Booster en een van de 2.4 of 5 lampjes moet gaan branden.

Contact

Onze Bizz Experts staan steeds tot je dienst. Kies zelf hoe je contact met ons wil opnemen.