×

Hoe een tv-programma opnemen?

Je kunt een opname doen op de volgende manieren:

Je kunt je programma's eenvoudig opnemen vanuit de tv-gids.

1. Druk op de menu-toets.
  2. Selecteer Televisie > Tv-gids en kies de dag waarvan je de tv-gids wilt bekijken.
  3. Selecteer het programma en druk op de OK-toets (Proximus TV afstandsbediening).
  4. Selecteer Opnemen of Serie opnemen.

Je kunt een tv-programma opnemen via de infobalk.
Dit is niet mogelijk als je beschikt over het nieuwe TV menu (dat start met Mijn bibliotheek, televisie en shop). In dat geval kun je enkel een lopend programma opnemen of een opname plannen via de tv-gids.

1. Druk op de info-toets Info-knop (Proximus TV afstandsbediening) van je afstandsbediening.
  2. Navigeer met de navigatietoets Navigatietoets (Proximus TV afstandsbediening) naar de gewenste zender en het op te nemen programma.
  3. Selecteer het programma en druk op de OK-toets OK-knop (Proximus TV afstandsbediening).
  4. Selecteer Opnemen en kies ervoor om één aflevering of alle afleveringen op te nemen.

Hoe het tv-programma dat je bekijkt opnemen? De opname van een lopend programma kan op meerdere manieren worden gestart:

• Druk op de record-toets van je afstandsbediening. De opname begint meteen.
  • Of druk op de OK-toets van je afstandsbediening en selecteer Opnemen in het menu dat verschijnt. De opname begint meteen.

Deze opname volgt standaardinstellingen, en stopt dus 30 minuten na het einde van het tv-programma.

Let er op dat je modem en je decoder aan staan (stand-by is voldoende voor de decoder).

Je opnames worden standaard bewaard gedurende 60 dagen. Je kan deze termijn aanpassen vooraleer de opname begint. Nadien is dit niet meer mogelijk.

Je kunt zien hoeveel dagen de opname nog bewaard blijft: druk op de menu-toets en selecteer Mijn bibliotheek > Mijn opnames (of Mijn opnames > Opgenomen, afhankelijk van je TV menu). In de lijst met opnames (of naast de titel van de opname, afhankelijk van je TV menu) staat het aantal dagen dat de opname nog beschikbaar is.