×

Naar de radio luisteren via Proximus TV

U kunt naar de radio luisteren via Proximus TV. Selecteer uw tv-menu om te zien hoe u naar de radio kunt luisteren.

Nieuw tv-menu

Nouveau menu TV

Luister naar de radio via de gratis applicatie Radioline of via de tv-gids.

Via de applicatie Radioline

U kunt duizenden podcasts en nationale en internationale radiozenders beluisteren via de gratis applicatie Radioline. U moet Radioline eerst installeren alvorens u naar de radio kunt luisteren.

Radioline installeren

1. Druk op toets menu. Ga naar Shop > Applications > Radioline.
  2. Selecteer Lanceren. De applicatie wordt geïnstalleerd.

Radioline gebruiken

1. Druk op menu toest. Ga naar Mijn bibliotheek > Mijn applicaties > Radioline.
  2. Druk op Lanceren. De applicatie Radioline wordt geopend.
  3. Luister naar de gekozen radio of podcast.

Voor meer informatie, ga naar radioline.com

Via de tv-gids

Sommige radio's kunnen rechtstreeks via de tv-gids worden beluisterd.

1. Druk op radio toest
  2. Druk op tv guide toest voor de lijst met beschikbare radiozenders.
  3. Selecteer uw radiozender in de lijst.

Om terug te keren naar tv, drukt u op tv toest

Via de applicatie Radioline vindt u veel meer radio's en podcasts.

Tv-menu

Tv-menu

Sommige radio's kunnen rechtstreeks via de tv-gids worden beluisterd.

1. Druk op radio toest
  2. Druk op tv Guide toest voor de lijst met beschikbare radiozenders.
  3. Selecteer uw radiozender in de lijst.

Om terug te keren naar tv, drukt u op tv toest