×

Vragen over YouTube op je tv

Je hebt deze V7 decoder? Dan kun je YouTube op je tv bekijken. Hoe doe je dat?

YouTube via V7 decoder

CPL with 1 light indicator

YouTube is al geïnstalleerd op je decoder.

1. Drukop je afstandsbediening.
  2. Ga naar Apps >  YouTube.

Met een Google-account krijg je toegang tot veel YouTube-functies.

1. Druk   op je afstandsbediening.
  2. Ga naar Apps >  YouTube.
  3. Kies  > Inloggen.  Als je Google-account al geconfigureerd is op de decoder, dan hoef je niets te doen. Zo niet, dan verschijnt er een code op je scherm.
  4. Surf op een gsm of computer naar www.youtube.com/activate en voer de code in.
  5. Volg de instructies om je aan te melden bij je YouTube-account. Een bericht bevestigt dat je tv is aangesloten op je YouTube-account.

Je kunt bladeren door de YouTube-app van je tv via je gsm.

1. Druk op je afstandsbediening.
  2. Ga naar Apps >  YouTube.
  3. Ga naar   Instellingen
  4. Kies Tv en telefoon linken.
  5. Kies Linken met TV-code. Er verschijnt een code.
  6. Open de Youtube-app op je gsm.
  7. Kies op je afstandsbediening.
  8. Kies Instellingen > Op tv bekijken.
  9. Kies TV-code invoeren, voer de tv-code in en bevestig.
Je kunt YouTube nu gebruiken op je tv vanaf je mobiele telefoon of tablet.

YouTube via V6 decoder

YouTube wordt helaas niet meer ondersteund door Google op deze tv-decoder. Je kunt YouTube nog steeds gebruiken via je andere toestellen zoals je PC, tablet of gsm. Wij verontschuldigen ons voor het ongemak.