Vragen over YouTube op je tv

Je hebt deze Android TV decoder? Dan kun je YouTube op je tv bekijken. Hoe doe je dat?

YouTube via Android TV decoder

Android TV decoder met 2 LEDs

YouTube is al geïnstalleerd op je decoder.

1. Drukde menu-toetsop je afstandsbediening.
  2. Ga naar Apps >  YouTube.

Met een Google-account krijg je toegang tot veel YouTube-functies.

1. Druk  de menu-toets op je afstandsbediening.
  2. Ga naar Apps >  YouTube.
  3. Kies Verbinding > Inloggen.  Als je Google-account al geconfigureerd is op de decoder, dan hoef je niets te doen. Zo niet, dan verschijnt er een code op je scherm.
  4. Surf op een gsm of computer naar www.youtube.com/activate en voer de code in.
    scherm met activeringscode
  5. Volg de instructies om je aan te melden bij je YouTube-account. Een bericht bevestigt dat je tv is aangesloten op je YouTube-account.

Je kunt bladeren door de YouTube-app van je tv via je gsm.

1. Druk de menu-toetsop je afstandsbediening.
  2. Ga naar Apps >  YouTube.
  3. Ga naar   Instellingen
  4. Kies Tv en telefoon linken.
  5. Kies Linken met TV-code. Er verschijnt een code.
    scherm met tv-code
  6. Open de Youtube-app op je gsm.
  7. Kies Verbinding op je afstandsbediening.
  8. Kies Instellingen > Op tv bekijken.
  9. Kies TV-code invoeren, voer de tv-code in en bevestig.
Je kunt YouTube nu gebruiken op je tv vanaf je mobiele telefoon of tablet.

YouTube via V6 decoder

V6 decoder
YouTube wordt helaas niet meer ondersteund door Google op deze tv-decoder. Je kunt YouTube nog steeds gebruiken via je andere toestellen zoals je PC, tablet of gsm. Wij verontschuldigen ons voor het ongemak.