Je Wi-Fi Bridge resetten

Heb je een probleem met je Wi-Fi Bridge? Probeer eerst de volgende oplossing:

1. Start je Wi-Fi Bridge opnieuw op. Schakel het toestel uit door op de Power-knop te drukken. Wacht enkele seconden en druk opnieuw op de Power-knop om het toestel opnieuw op te starten. Licht het Power-lampje niet op? Controleer of het toestel is aangesloten op een stopcontact.
  2. Kijk naar de lampjes van je Wi-Fi Bridge. Als het Link Quality-lampje uit is, moet je de Wi-Fi Bridge opnieuw synchroniseren.

Is je probleem niet opgelost? Wij raden je aan om je Wi-Fi Bridge te resetten:

1. Druk minstens 10 seconden met een potlood of tandenstoker in het kleine gaatje aan de zijkant van het toestel.
  2. Haal de stekker van de Wi-Fi Bridge uit het stopcontact.

Je Wi-Fi Bridge is gereset. Je kan het toestel opnieuw installeren.

Wi-Fi Bridge

Reset of de Wi-Fi Bridge