×

Hoe live tv kijken via de Pickx-app of website?

Je kan tv kijken via de app of via de website binnen België en de Europese Unie. Activeer hiervoor de localisatie op je iOS- of Android-toestel of indien Je verbonden bent via wifi. In de Europese Unie zijn de roamingkosten afgeschaft.

De zendervolgorde van tv op je gsm, tablet of computer is dezelfde als op je televisietoestel thuis. Als je deze volgorde wilt aanpassen, moet je dat dus doen via je televisietoestel.

• Proximus Pickx-app
    Live tv kijken via de Pickx-app

•
    Live tv kijken via je computer

Live tv kijken via de Pickx-app

Proximus Pickx-app
  1. Open de Proximus Pickx-applicatie op je gsm of tablet. Als je de applicatie nog niet hebt, moet je deze eerst downloaden.
  2. De eerste keer moet je inloggen met je MyProximus of EPIC-login en -wachtwoord. Opgelet: je moet de login en het wachtwoord de MyProximus-beheerder gebruiken. Als je er nog geen hebt, moet je eerst een MyProximus-account aanmaken.
  3. Om live tv te kijken:

• Selecteer Tv-gids en kies een programma.
    • In Live tv vind je alle beschikbare zenders, huidige programma's en hun status.

Live tv kijken via je computer

1. Surf naar www.proximuspickx.be
    Let op, je computer moet voldoen aan een aantal systeemvereisten.
  2. De eerste keer moet je inloggen met je MyProximus of EPIC-login en -wachtwoord. Opgelet: je moet de login en het wachtwoord de MyProximus-beheerder gebruiken. Als je er nog geen hebt, moet je eerst een MyProximus-account aanmaken.
  3. Om live tv te kijken:
    • Selecteer Live TV en klik op een programma dat momenteel wordt uitgezonden.
    • Selecteer Tv-gids en kies een programma. Klik daarna op Play.
  4. Om te zappen, klik je gewoon op een zender in de lijst rechts op het scherm.