×

Hoe krijg je tv op je gsm, tablet of computer?

Wil je ook tv-kijken op je gsm, tablet of computer? Of een opname plannen terwijl je niet thuis bent? Download de Proximus Pickx-app of surf naar www.proximus.be/pickx.

Heb je een EPIC-combo?  Raadpleeg onze hulppagina's.

• Proximus Pickx app
    Tv via de Pickx-app

•
    Tv via de website

Tv via de Pickx-app

Proximus Pickx application
Pickx kijken op je smartphone, tablet of pc. Hoe kun je tv en Proximus Pickx inhoud bekijken op je smartphone, tablet of computer.

Je moet :

Ben je jouw login en wachtwoord verloren of beschik je nog niet over een MyProximus account? Schrijf je in of herstel je identificatiegegevens.

Hoe kun je de Proximus Pickx-app downloaden en installeren?

1. Download en installeer de Proximus Pickx app gratis via de Play Store of App Store.

Gsm of tablet met Android 6.0 of hoger

iPhone of iPad met iOS 12.0 of hoger

2. Meld je aan met je MyProximus-login en -wachtwoord. Opgelet: je moet de login en het wachtwoord van de MyProximus-beheerder gebruiken. Ben je de login en het wachtwoord verloren of beschik je nog niet over een MyProximus account? Schrijf je in of herstel je identificatie gegevens.
Pickx op Huawei-toestellen?

Door een handelsconflict kan Huawei geen gebruik meer maken van de diensten van Google. Hierdoor kunnen de MyProximus- & Pickx-app op sommige Huawei-toestellen onstabiel zijn. Helaas werken ze op de Huawei P40 en Mate 30 helemaal niet. Als alternatief raden wij je aan om de MyProximus-website of de Pickx-website te bezoeken.

Tv via de website

Je moet :

Ben je jouw login en wachtwoord verloren of beschik je nog niet over een MyProximus account? Schrijf je in of herstel je identificatiegegevens.

Je hebt geen speciale software nodig om tv te bekijken op je computer. Surf gewoon naar www.proximus.be/pickx en meld je aan met de gebruikersnaam en het wachtwoord van de beheerder van je MyProximus-account. Ben je het wachtwoord kwijt of beschik je nog niet over een MyProximus account? Schrijf je in of vraag je login-gegevens op.

Je computer moet wel voldoen aan een aantal systeemvereisten:

• Besturingssysteem: Windows 7 (of hoger) of Mac OSX 10.6 (of hoger). Ontdek welk besturingssysteem je hebt.
  • Schermresolutie: 1024x768 pixels.
  • Verbindingssnelheid: 1 Mb/s (of hoger).
  • Browser:
    Windows 7 Windows 8.1 Windows 10 Mac OS
    Internet Explorer 11
    Google Chrome 69+ of hoger
    Mozilla Firefox 56+ of hoger
    Microsoft Edge 15 of hoger
    Safari 11 of lager - - -
    Safari 12 of hoger - - -