Hoe uw tv-opnames bekijken?

Hebt u een tv-programma opgenomen? U kunt het nadien bekijken op uw tv, maar ook via uw gsm, tablet of computer.

Let op: als u de beschikbaarheid van een opname hebt gewijzigd in Nooit wissen of Wissen indien schijf vol, dan kunt u deze opname enkel bekijken op uw tv.

Een opname bekijken op uw tv
  1. Druk op de menu-toets.
  2. Selecteer Mijn bibliotheek > Mijn opnames (of selecteer Mijn opnames > Opgenomen, afhankelijk van uw tv-menu).
  3. Selecteer een programma en kies vervolgens Kijken om de opname te bekijken.
Een opname bekijken op uw gsm of tablet

Om uw opname te kunnen bekijken op uw gsm of tablet, moet u beschikken over de Proximus TV-applicatie.

1. Open de Proximus TV-applicatie.
  2. Druk op Mijn bibliotheek > Mijn opnames.
  3. Druk op een programma en kies vervolgens Kijken om de opname te bekijken.

Voorlopig kunt u op uw smartphone of tablet enkel programma's bekijken die u hebt opgenomen op de volgende zenders: AB3, AB3 HD, Canvas, Canvas HD, CAZ, Club RTL, Club RTL HD, Eén, Eén HD, KADET, KETNET, La Deux, La Deux HD, La Trois, La Trois HD, La Une, La Une HD, Nickelodeon FR, Nickelodeon NL/Spike, Plug RTL, Plug RTL HD, Q2, Q2 HD, RTL-TVI, RTL-TVI HD, VIER, VIER HD, VIJF, VIJF HD, Vitaya, vtm, vtm HD, vtm Kzoom, CAS HD, Ketnet HD, Nick spike, Nick junior FR, Nick junior NL, Viceland NL, Viceland FR, Kadet.

Een opname bekijken op uw computer
  1. Surf naar www.proximustv.be
  2. Klik op Mijn bibliotheek > Mijn opnames.
  3. Kies een opname en speel ze af.

Voorlopig kunt u op uw computer enkel programma's bekijken die u hebt opgenomen op de volgende zenders: AB3, AB3 HD, Canvas, Canvas HD, CAZ, Club RTL, Club RTL HD, Eén, Eén HD, KADET, KETNET, La Deux, La Deux HD, La Trois, La Trois HD, La Une, La Une HD, Nickelodeon FR, Nickelodeon NL/Spike, Plug RTL, Plug RTL HD, Q2, Q2 HD, RTL-TVI, RTL-TVI HD, VIER, VIER HD, VIJF, VIJF HD, Vitaya, vtm, vtm HD, vtm Kzoom, CAS HD, Ketnet HD, Nick spike, Nick junior FR, Nick junior NL, Viceland NL, Viceland FR, Kadet.