Naar de radio luisteren via je tv

Je kunt naar de radio luisteren via je tv. Selecteer je tv-menu om te zien hoe je naar de radio kunt luisteren.

Pickx menu

Tv-menu met het blauwe/paarse Proximus-logo

Luister naar de radio via de gratis applicatie Radioline of via de tv-gids.

Je kunt duizenden podcasts en nationale en internationale radiozenders beluisteren via de gratis applicatie Radioline. Je moet Radioline eerst installeren alvorens je naar de radio kunt luisteren.

Radioline installeren

1. Druk op toets menu. Ga naar Shop > Applications > Radioline.
  2. Selecteer Lanceren. De applicatie wordt geïnstalleerd.

Radioline gebruiken

1. Druk op menu toets. Ga naar Mijn bibliotheek > Mijn applicaties > Radioline.
  2. Druk op Lanceren. De applicatie Radioline wordt geopend.
  3. Luister naar de gekozen radio of podcast.

Voor meer informatie, ga naar radioline.co

Sommige radio's kunnen rechtstreeks via de tv-gids worden beluisterd.

1. Druk op radio toets
  2. Druk op tv guide toets voor de lijst met beschikbare radiozenders.
  3. Selecteer je radiozender in de lijst.

Om terug te keren naar tv, druk je op tv toets

Via de applicatie Radioline vind je veel meer radio's en podcasts.

TV Menu classic

Tv-menu met de menubalk onderaan het scherm

Sommige radio's kunnen rechtstreeks via de tv-gids worden beluisterd.

1. Druk op radio toets
  2. Druk op tv Guide toets voor de lijst met beschikbare radiozenders.
  3. Selecteer je radiozender in de lijst.

Om terug te keren naar tv, druk je op tv toets

Nieuwe Pickx Menu

Tv-menu met wit Proximus-logo
  1. Druk op radio toets
  2. Selecteer je radiozender in de lijst.