Stopzetting van Play&Gold

We lieten je als Pay&Go-klant weten dat Play&Gold binnenkort wordt stopgezet en je dus geen goudstukken meer kunt winnen. Maak je echter geen zorgen, we doen dit niet van vandaag op morgen.
Wil je weten tot wanneer je Play&Gold kunt spelen of hoe je jouw verzamelde goudstukken kunt inruilen voor een cadeau? Geen nood, we geven een antwoord op mogelijke vragen die je naar aanleiding van de stopzetting hebt.

Wat wil je weten?

Sinds 01/07/2022 kun je Play&Gold niet langer spelen en dus ook geen goudstukken meer winnen. Heb je goudstukken verzameld die je nog graag wilt inruilen voor een cadeau? Dat kan nog tot  31/08/2022.

  • Heb je nog goudstukken verzameld die je graag wil inruilen voor een cadeau? Laat ze niet liggen want nog tot en met 31/08/2022 zijn ze leuke cadeaus waard! Ruil je goudstukken dus snel in want anders ben je ze na 31/08/2022 kwijt.
  • Hoe het saldo van je goudstukken controleren? Bij het inloggenNieuw venster met je persoonlijke code en je gsm-nummer krijg je in de rechter bovenhoek een overzicht van het aantal goudstukken die je reeds verzameld hebt. Dit overzicht kun je op elk moment raadplegen, zolang je code geldig is.
  • Hoe wissel je goudstukken in voor cadeaus? Meld je aan op de Play&Gold-websiteNieuw venster en ga naar de shop. Volg de stappen om je goudstukken in de geschenkencatalogus in te ruilen.
  • Wil je weten hoe je verzamelde goudstukken overzet naar een ander Play&Gold-lid? Meld je aan op de Play&Gold-websiteNieuw venster en ga naar de shop. Klik op 'Goud overzetten' en daarna op 'Bestellen'.

Met Enjoy! blijven we je elke maand verwennen met fantastische wedstrijdprijzen, topkortingen en verrassingen zonder dat je daarvoor goudstukken hoeft te sparen! Je geniet nu al van deze exclusieve voordelen. Hoe? Heel eenvoudig, ga als volgt te werk:

  1. Download de MyProximus-app.
  2. Maak een account aan.
  3. Klaar? Ontdek Enjoy!Nieuw venster via het icoontje onderaan in de MyProximus-app.

Nog niet helemaal duidelijk wat Enjoy! jou te bieden heeft? We helpen je verder met jouw vragen over cadeaus van Enjoy!