×

Welk besturingssysteem hebt u?

Wilt u weten over welk besturingssysteem u beschikt op uw computer? Ontdek in enkele seconden uw versie van Windows of Mac OS X: surf naar microsoft.com of apple.com.

Daar komt u ook te weten over welke processor u beschikt (32-bits of 64-bits) en vindt u meer details over uw besturingssysteem (Service Pack, Build, enz.).

Hebt u een Windows-pc?

Microsoft Windows

Hebt u een Mac?

Apple Mac OS X

Hebt u Linux?

Apple Mac OS X

Instructies voor het identificeren van uw Linux versie variëren afhankelijk van de Linux verdeling: Ubuntu, Debian, Mint, enz. Wij raden u aan de documentatie van uw Linux-verdeling te raadplegen.