×

Norton Internet Security (niet meer verkocht)

Om uw computers te beschermen tegen de nieuwste bedreigingen, werd Norton Internet Security uit ons aanbod geschrapt. Als u deze versie van Norton Internet Security hebt, dan werd u hierover geïnformeerd op uw factuur of aanrekening van augustus 2017.

Uw licenties blijven geldig en u kunt het programma blijven gebruiken, maar u kunt Norton Internet Security niet meer downloaden of beheren via MyProximus.

U wilt Norton Internet Security downloaden of beheren?

Voor uw veiligheid raden we u aan van over te stappen naar een nieuwere versie uit ons aanbod, Norton Internet Security 1 of 5.

Wenst u niet over te stappen naar een nieuwere versie? Dan kunt u Norton Internet Security opzeggen.

Hoe stapt u over of zegt u Norton Internet Security op?

U kunt dit doen via de MyProximus-app of –website. Als u uw licenties normaal kunt beheren via MyProximus-app of website, dan hebt u de meest recente versie en hoeft u verder niets te doen.

Via de MyProximus-app
  1. Open de MyProximus-app.
  2. Tik op Producten.
  3. Tik op Norton Internet Security.
  4. U krijgt nu een melding dat Norton Internet Security niet meer wordt aangeboden:
    • Klik op Aanpassen om over te stappen naar Norton Internet Security 1 of 5.
    • Klik op Opzeggen om Norton Internet Security op te zeggen.
  5. Vul het formulier in en klik op Versturen.

De wijziging wordt binnen maximaal één week doorgevoerd. Als u overstapt naar Norton Internet Security 1 of 5, vergeet dan niet van Norton Internet Security 1 of 5 te installeren op uw gsm, tablet of computer.

Via de MyProximus-website
  1. Log in op MyProximus om uw producten te bekijken.

Bekijk uw producten
  2. Tik op Norton Internet Security.
  3. U krijgt nu een melding dat Norton Internet Security niet meer wordt aangeboden:
    • Klik op Aanpassen om over te stappen naar Norton Internet Security 1 of 5.
    • Klik op Opzeggen om Norton Internet Security op te zeggen.
  4. Vul het formulier in en klik op Versturen.

De wijziging wordt binnen maximaal één week doorgevoerd. Als u overstapt naar Norton Internet Security 1 of 5, vergeet dan niet van Norton Internet Security 1 of 5 te installeren op uw gsm, tablet of computer.