×

Wachtwoord van uw modem

Het configuratiemenu van uw modem is beveiligd met een wachtwoord. Verwar het niet met het wachtwoord van uw wifi-netwerk.

B-box 3 / b-box 3V+

B-box 3

Waar vindt u het wachtwoord van uw b-box 3 ?

Het standaardwachtwoord (bv. A1B2C3D4) bevindt zich op een sticker aan de achter- of onderkant van uw modem, naast User password of Modem passwordVerwar het niet met het wachtwoord van uw wifi-netwerk.
User password op uw modem sticker

Hoe het wachtwoord van uw b-box 3 wijzigen?

1. Surf thuis naar het configuratiemenu van uw modem met een recente internetbrowser.
  2. Selecteer User als gebruikersnaam, vul het wachtwoord van uw modem in en klik vervolgens op de knop Inloggen.
  3. Klik op User, in de rechterbovenhoek van uw scherm en vervolgens op Profiel Instellingen.
  4. Vul het huidige wachtwoord in, vervolgens uw nieuw wachtwoord. Klik daarna op OK.

Het wachtwoord van uw b-box 3 vergeten of verloren?

Als u het wachtwoord van uw modem niet hebt veranderd, kunt u het terugvinden op het label aan de achterkant van uw modem.

Als u het wachtwoord van uw modem hebt veranderd en het vergeten bent, moet u uw modem resetten. Daarna kunt u opnieuw het oorspronkelijke wachtwoord naast User password of Modem password gebruiken. Dit vindt u terug op het label aan de achterkant van uw modem.

B-box 2

B-box 2

Waar vindt u het wachtwoord van uw b-box 2?

Het standaardwachtwoord (bv. A1B2C3D4) bevindt zich op een sticker aan de achter- of onderkant van uw modem, naast S/NVerwar het niet met het wachtwoord van uw wifi-netwerk.

Hoe het wachtwoord van uw b-box 2 wijzigen?

1. Surf naar het configuratiemenu van uw modem met een recente internetbrowser.
  2. Selecteer User als gebruikersnaam, vul het wachtwoord van uw modem in en klik vervolgens op de knop Inloggen.
  3. Klik op Advanced Settings > System vervolgens  .
  4. Klik op Change Password.
  5. Vul het huidige wachtwoord in, vervolgens uw nieuwe wachtwoord. Klik daarna op OK.

Het wachtwoord van uw b-box 2 vergeten of verloren?

Als u het wachtwoord van uw modem niet hebt veranderd, kunt u het terugvinden op het label aan de achterkant van uw modem (S/N).

Als u het wachtwoord van uw modem hebt veranderd en het vergeten bent, moet u uw modem resetten. Daarna kunt u opnieuw het oorspronkelijke wachtwoord naast S/N gebruiken. Dit vindt u terug op het label aan de achterkant van uw modem.