×

Een extra mailbox aanmaken of verwijderen

Maak gratis een extra mailbox aan voor uw kinderen, uw partner of voor uzelf (om bv. meer opslagruimte te hebben voor uw mails). Het aantal gratis mailboxen dat u ter beschikking hebt, hangt af van uw internetabonnement.

Hoe kunt u een extra mailbox aanmaken?

1. Log in op MyProximus om uw producten te bekijken.

Bekijk uw producten
  2. Klik op Proximus Mail.
  3. Klik links op Nieuwe mailbox aanmaken.
    Klik op "Nieuwe mailbox aanmaken" in MyProximus.
  4. Vul de velden in:
    • Typ het gekozen e-mailadres in het lege veld.
    • Kies een nieuw wachtwoord.
      Uw wachtwoord moet tussen de 8 en 15 karakters lang zijn, minstens 1 nummer en 1 hoofdletter bevatten, speciale karakters zijn toegestaan.
    • Bevestig het wachtwoord.
      Kies een e-mailadres en een wachtwoord.
  5. Klik op Creëren.

Uw mailbox is nu aangemaakt. Stel e-mail in op uw gsm, tablet of computer om uw e-mails te kunnen lezen en beantwoorden.

Hoe kunt u een extra mailbox verwijderen?

Het is niet mogelijk om een mailbox te verwijderen. U kunt wel e-mailadressen die gelinkt zijn aan een mailbox verwijderen of aanpassen.