Proximus+, ontdek de pluskant van het leven

Beheer eenvoudig je gsm-abonnement via je werkgever, koop vervoerstickets, monitor je huis en energieverbruik, allemaal in één app.

Ontdek de nieuwe Proximus+ app gratis in jouw app store

MyProximus app wordt Proximus+

De MyProximus-app is vernieuwd om je een optimale ervaring te bieden! Met de Proximus+ app krijg je toegang tot:

  • Je mobiele abonnement, aangeboden door je werkgever (monitor je verbruik, betaal je factuur, enz.).
  • Je persoonlijke Proximus-producten (televisie, internet of een eigen mobiel abonnement).
  • Alle Proximus+-diensten die je dagelijkse leven vereenvoudigen.

Proximus+ app: de 'plus' die het verschil maakt met MyProximus

Proximus+ app is de alles-in-één app! Beheer alle producten en diensten van Proximus en geniet van een hele reeks diensten binnen handbereik om je dagelijks leven te vergemakkelijken.

Beheer je verbruik

Krijg eenvoudig en real-time zicht op het verbruik van je mobiel abonnement dat wordt verstrekt door jouw werkgever, maar ook van andere  Proximus-producten die je daarnaast nog hebt. Zo kom je nooit voor verrassingen te staan.

Controleer en betaal je facturen

Bekijk de facturen van je mobiel abonnement dat wordt verstrekt door je werkgever als jullie de kosten daarvan delen. Beheer ook facturen voor andere Proximus-producten. Betaal ze eenvoudig en snel via de app.

Beheer meerdere accounts

Als je ook een mobiel nummer via jouw werkgever en andere Proximus-producten hebt, kun je deze eenvoudig beheren. Schakel in de app tussen verschillende accounts voor een moeiteloos beheer.

Optimaliseer jouw energieverbruik

Volg je energieverbruik op, krijg altijd het beste tarief en verklein je ecologische voetafdruk.

Ontdek evenementen en restaurants in jouw buurt

Vind eenvoudig lokale evenementen, maak contact met je buren of reserveer een tafel in een gezellig restaurant via de app.

Vlot verplaatsen

Bereik snel je bestemming met de auto, trein of bus. Maak je geen zorgen over parkeer- of vervoersbewijzen: betaal ze meteen in de app.

Binnenkort

Krijg meer uit je geld

Bespaar terwijl je uitgeeft met cashbacks.

Houd je financiën in de gaten met Budget Manager.

Hoe ga je aan de slag met de Proximus+ app?

Vragen over de Proximus+ app

Wil je het mobiele nummer via je werkgever opvolgen en beheren, of gebruik maken van de nieuwe diensten die Proximus+ biedt?

Stap 1: Proximus+ installeren

  • Is de MyProximus app geïnstalleerd op je telefoon? Dan wordt Proximus+ automatisch geactiveerd, tenzij je de automatische app-updates hebt uitgeschakeld.
  • Staat de MyProximus app nog niet op je telefoon? Zoek en download hem in de App of Play store.

Stap 2: Proximus+ activeren

  • Om veiligheidsredenen moet je inloggen bij de eerste activatie van Proximus+.
  • Heb je al een MyProximus account? Kies dan voor ‘inloggen met MyProximus’ en gebruik de accountgegevens die gekoppeld zijn aan het mobiel abonnement via je werkgever. Heb je nog geen MyProximus account? Maak er één aan.

Vervolgens kies je je pincode. Je kan ook biometrisch inloggen activeren (via vingerafdruk of gezichtsherkenning).

Je komt vervolgens op het dashboard van Proximus+ terecht. Wil je de details van het mobiel nummer via je werkgever zien en opvolgen, klik dan op het MyProximus icoon onderaan het dashboard.

Het is goed mogelijk dat je naast je abonnement via je werkgever ook privé-klant bent bij Proximus of dat je meerdere accounts wilt beheren (bv. je professioneel abonnement en dat van een familielid).

Ontdek hoe je meerdere accounts instelt

Het is goed mogelijk dat je via de Proximus+ app de factuur van je privé gsm-nummer ziet maar die van je professionele gsm-nummer niet.

Ontdek hoe je deze factuur raadpleegt

Het is goed mogelijk dat je via de Proximus+ app het verbruik van je privé gsm-nummer ziet maar niet kunt zien hoeveel je gesurft, gebeld of ge-sms't hebt met je professionele gsm-nummer.

Ontdek hoe je dit verbruik raadpleegt

Het is goed mogelijk dat je eerder kon inloggen in MyProximus zonder dat je hiervoor een gebruikersnaam of wachtwoord nodig had. Dit gebeurde op basis van je mobiele dataverbinding via het 4G of 5G-netwerk. Als je het gsm-abonnement via je werkgever wilt opvolgen, moet je omwille van veiligheidsredenen een MyProximus-account registreren. Hetzelfde geldt voor het opvolgen van je privé-abonnementen.

Zo kun je op elk moment je verbruik opvolgen, je factuur bekijken en betalen of opties bestellen als je werkgever je hiervoor de bestelrechten heeft gegeven. Heb je nog geen account? Registreer je dan door een account aan te maken met je professionele gsm-nummer en bij voorkeur je professionele e-mailadres.

Registreer door een account aan te maken

Mogelijk ben je ingelogd in MyProximus met de inloggegevens van je MyProximus Enterprise account.

Een woordje uitleg:

MyProximus Enterprise is bedoeld voor jouw bedrijf, terwijl MyProximus er specifiek voor jou is.

Met een MyProximus Enterprise-account beheer je de producten, facturen en diensten van je bedrijf. Bijvoorbeeld, je beheert alle mobiele nummers van collega’s binnen je organisatie, de internet lijnen of technische incidenten. MyProximus Enterprise werkt enkel via PC of laptop, niet via de Proximus+ app.

Met een MyProximus-account kun je, via de Proximus+ app, enkel jouw persoonlijke producten beheren, of het nu het gsm-nummer is waarvoor je werkgever (gedeeltelijk) betaalt of internet of TV bij je thuis.

Het belangrijkste om te onthouden is dat de inloggegevens, inclusief het e-mailadres, voor MyProximus Enterprise moeten verschillen van die voor je persoonlijke MyProximus-account. Je zal dus met je MyProximus Enterprise gegevens niet kunnen inloggen op je MyProximus account of omgekeerd.

Stel dat je al een MyProximus Enterprise-account hebt voor je bedrijf en je wilt ook toegang krijgen tot MyProximus voor je eigen gsm-nummer, privé of professioneel. In dat geval heb je een ander e-mailadres nodig dan dat van je bestaande MyProximus Enterprise-account.

Alle vragen over de Proximus+ app