Prime: 1 vraag, 1 expert, 1 oplossing

Inbegrepen in Business Flex

Je zaak kan niet wachten

Als ondernemer heb je geen tijd om je vraag steeds opnieuw te herhalen. Met de nieuwe Prime-dienst geniet je van een vlotte, persoonlijke en professionele service: stel je vraag slechts 1 keer, een expert zorgt voor de verdere opvolging.

De Prime-garanties:

  • Een Business Expert volgt je vraag van A tot Z
  • Gemakkelijk, via de MyProximus-app
  • Blijf op elk moment op de hoogte van de status van je vraag

Prime is inbegrepen in de Business Flex packs!

Jouw Prime voordelen

1 Business Expert voor je vraag

Je wil je verhaal maar 1 keer doen. Eén Business Expert is jouw persoonlijke contactpersoon en gaat met jouw vraag aan de slag, van A tot Z. Jij kan je tijd besteden aan je klanten.

Gemakkelijk toegankelijk

Wachten aan de telefoon, da's passé. Stel je vraag in de MyProximus-app! Krijg het gepaste advies via de app of word doorverbonden met een Business Expert, via een gesprek of via chat. Hij/zij kan jou ook terugbellen.

Volg de status van je vraag

Je kan op elk moment bekijken wat er al gebeurd is voor je vraag, via de MyProximus-app. In 1 klik kan je contact opnemen met je Business Expert indien nodig.

Kies ook voor Business Flex

En ervaar de Prime-service

Kies voor wat jij nodig hebt. Stel je pack zelf samen, op maat van jouw zaak. Zo blijf je altijd en optimaal verbonden, maak je je geen zorgen over je verbruik én geniet je van Prime. Gemoedsrust en tijdswinst, daar gaan we voor.

Ik wil Prime voor mijn zaak!

Zo doe je dat, in 3 stappen

  1. Download de app, registreer je als beheerderNew window op je account en start met Prime. Met je MyProximus-account kan je je verbruik raadplegen, je facturen of aanrekeningen bekijken en betalen en ook opties en diensten beheren. Handig, toch?

    De MyProximus-app al op je smartphone? Ga naar stap 3.

    Start met MyProximusNew window

Er zit nog meer service in Business Flex

Met Prime in je Business Flex pack geniet je een professionele service van een Business Expert. Maar dat is niet de enige service die je krijgt waardoor jouw zaak altijd blijft draaien!

Alles hersteld, de dag zelf

Je internet, tv of vaste lijn werkt niet zoals het hoort? We komen nog dezelfde dag langs in je zaak.

Een probleem met je internet, tv of vaste lijn? Reken op ons, tot 20u00 op weekdagen en tot 16u30 op zaterdag. Bel tijdens een werkdag voor 17u of voor 13u op een zaterdag. Kan het herstel niet binnen de opgegeven termijn geregeld worden, dan herstellen we ze tijdelijk via het 3G/4G-netwerk.

24/7 technische ondersteuning

Onze Business Experts staan voor je klaar.

Onze Business Experts met speciale kennis van zaken staan op elk moment van de dag (en nacht) voor je klaar, met de nodige assistentie. Contacteer hen via 0800 22 500.

Gratis vervangsmartphone

Je bent supersnel terug bereikbaar voor je klanten. En je zaak, die blijft draaien.

Gsm stuk, kwijt of gestolen? Jouw gratis vervangsmartphone ligt al klaar in jouw Proximus Shop. Je bent dus supersnel terug bereikbaar voor je klanten. Laat ondertussen je huidige toestel herstellen. Of kies in alle rust een nieuw exemplaar.
Vraag je vervangsmartphone

Ontdek de voordelen van Business Flex

Deze dienst is enkel beschikbaar voor Business Flex klanten via de MyProximus app. Bedrijven met meer dan 10 werknemers kunnen geen gebruik maken van Prime maar kunnen beroep doen op een account manager.
De Prime service is beschikbaar van maandag tot en met zaterdag van 8.00 tot 18.30 uur.

Gegarandeerde herstel van internet, telefoonlijn en TV de dag zelf indien je tijdens een werkdag belt voor 17u of voor 13u op een zaterdag. Kan het herstel niet binnen de opgegeven termijn geregeld worden, dan herstellen we ze tijdelijk via het 3G/4G-netwerk. Gegarandeerde herstel van de telefoonlijn: enkel geldig voor de Phone Line, ISDN-2 Standaard- of TWIN-lijn. Omleiden van oproepen: uitgezonderd marketing- of speciale nummers. Facturering volgens het tariefplan van de klant.

De Algemene Voorwaarden en Prijslijst & tarieven zijn van toepassing.

Hulp nodig?

Vragen over ons aanbod?

Een expert staat voor u klaar