Bizz Internet Guarantee

In plaats van € 5 € 0 /maand (6 maanden)

Bizz Internet Guarantee

Non-stop online, geen gemiste inkomsten

Hoe gaat het in zijn werk?

Soms gebeurt het dat je internetverbinding even uitvalt. Geen nood, Bizz Internet Guarantee is een oplossing die je automatisch overschakelt naar een 4G-verbinding. Zo ben je altijd verbonden en in alle omstandigheden! Wanneer de internetverbinding hersteld is, wordt er weer overgeschakeld op je standaard internetverbinding.

Bizz Internet Guarantee

  • Back-up van je internetlijn
  • Automatische switch naar mobiel netwerk
  • Geen onderbreking van je online diensten

Enkel beschikbaar met een nieuwe Business Flex: reeds een pack vanaf  In plaats van € 78 € 48 /maand gedurende 6 maanden 


Promo

€ 5 € 0 /maand gedurende 6 maanden
+ gratis activering (€ 50)

Voorbeeld

Ondanks een storing kunnen jouw klanten gewoon blijven betalen via Bancontact omdat Bizz Internet Guarantee automatisch overschakelt naar het mobiele netwerk.

Promo: van 02/04 tot 01/05/2024, voor alle nieuwe internetabonnees die kiezen voor een Business Flex, een maandelijkse korting van € 5/maand gedurende de eerste 6 maanden met gratis activering (€ 50).
Daarna betaal je de normale prijs. Niet verenigbaar met andere promoties, behalve de promotie op Business Flex, gezamenlijke aanbieding van een smartphone met een mobiel abonnement en de DataPhone optie.

De Algemene Voorwaarden en Prijslijst & tarieven zijn van toepassing.

Alle prijzen zijn exclusief btw. Aanbod bestemd voor professionele klanten, zonder vast contract.

Om te genieten van deze extra garantie, heb je als professionele klant een Bizz Internet nodig in een Bizz All-in of een Bizz Office of een Business Flex .

De werking van het product is afhankelijk van de 4G dekking en de plaatsing van de modem in het gebouw. Je kan de installatie makkelijk zelf uitvoeren. Als je een installatie door een technieker wenst, moet dit bij de bestelling aaangevraagd worden en dit wordt gefactureerd (€ 70).

Niet compatibel met een vast IP en met Fiber.

Hoe steeds zeker zijn van internetverbinding met Proximus?

Wil je steeds internetverbinding hebben? Kies dan voor de optie Bizz Internet Guarantee van Proximus en wees steeds verbonden zonder onderbreking. Wanneer het internet even uitvalt zal Bizz Internet Guarantee automatisch overschakelen naar een 4G-verbinding tot de internetverbinding hersteld is.

Hulp nodig?

Vragen over ons aanbod?

Een expert staat voor u klaar