Samsung S24-serie: review en eigenschappen

Gepubliceerd op 17/01/2024 in Smartphones

Met de opkomst en populariteit van AI kan ook Samsung niet achterblijven. Dus is de nieuwe Samsung S24-serie gemaakt om je creativiteit en productiviteit een extra boost te geven. Met Galaxy AI* kan je voortaan creëren, connecteren en spelen zoals nooit eerder. Ontdek snel onze volledige review van de Samsung Galaxy S24-serie.

Samsung S24-serie: review en eigenschappen

De Galaxy S24 Series bestaat uit 3 modellen, namelijk de Galaxy S24, S24+ en de S24 Ultra. Met de vele opslagmogelijkheden is er een geschikt Galaxy S24 Series-toestel voor iedereen. Zo heeft de Galaxy S24 een opslagcapaciteit vanaf 128GB en de Galaxy S24+ en S24 Ultra 256GB.

Misschien zie je liever de features van de Galaxy S24 in een video? Abulic en Younes tonen je alles over deze smartphone.

1. Tal van nieuwe AI-snufjes

Deze smartphone beschikt over heel wat nieuwe handige functies dankzij artificiële intelligentie. Ben je op Instagram aan het scrollen en heb je een leuke jas gezien? Tap en omcirkel de jas om meteen op te zoeken. De functie Circle to Search with Google werkt vanuit allerlei apps en de fotogalerij van je toestel. Ook bellen met iemand die een andere taal spreekt, gaat nu moeiteloos met Live Call Translation, de functie die meteen voor je vertaalt.

Handig als je op vakantie bent en een reservering wil maken in de lokale taal. De persoon aan de andere kant van de lijn zal ook de vertaling van jouw woorden in zijn of haar taal te horen krijgen, zelfs als die geen Samsung-toestel heeft. De functie is pas later verkrijgbaar in het Nederlands.

Daarnaast helpt Chat Assist je met het vertalen van berichten in je favoriete apps, zoals WhatsApp en Instagram. Ook kan je via AI-assistentie de toon van je berichten aanpassen naar bijvoorbeeld formeel of casual met Tone Change. Pen je altijd en overal je gedachten neer in je smartphone? Note Assist helpt je om met slechts een paar tikken op het scherm je notities te ordenen. Gebruik bijvoorbeeld Autoformat om ze in een mooi jasje te stoppen of verander lange stukken tekst in een handige samenvatting. De Galaxy S24 doet het in enkele seconden.

2. Een iconisch design

De Samsung Galaxy S24 heeft een iconisch design met betere grip en een satijnen afwerking. Het strakke en platte ontwerp zorgt voor een meeslepende weergave-ervaring. Het Ultra-model heeft zelfs nog meer een premium uitstraling door de nieuwste titaniumbehuizing.

Speel je favoriete games op het heldere display met 2.600 nits, 120Hz adaptieve verversingssnelheid en Vision Booster. Geniet dus maar van rijke kleuren en diepe contrasten. Daarnaast brengt Ray Tracing al jouw games tot leven door lichtreflecties en schaduwen nog realistischer weer te geven.


3. Meerdere camera’s voor jouw mooiste momenten

Je maakt met de Samsung Galaxy S24 hoge kwaliteitsfoto’s en video’s en zoomt tot 5x optisch en tot wel 10x digitaal in zonder details te verliezen, ook met weinig licht. Is het resultaat toch niet zoals je in gedachten had? Geen zorgen, dankzij de geavanceerde AI-functionaliteit Photo Assist kan je makkelijk en snel foto’s bewerken. Verwijder bijvoorbeeld reflecties of ongewenste objecten in de achtergrond met Object Eraser of verplaats objecten of personen via de compositie functie.

Je hebt geen dure programma’s of apps meer nodig. Ga direct aan de slag nadat je een foto hebt vastgelegd. De smartphones uit de Samsung Galaxy S24-serie zijn bovendien allemaal uitgerust met een 12MP selfiecamera. Daarnaast heeft de S24 Ultra een 200MP hoofdcamera voor haarscherpe fotografie dag én nacht met Nightography en Space Zoom.


4. Krachtige prestaties en een uitstekende batterij

Gamen op je smartphone is voortaan nog leuker dankzij Ray Tracing, de functie die al jouw games tot leven brengt door lichtreflecties en schaduwen nog realistischer te weergeven. Game gerust door, want Vapor Chamber zorgt ervoor dat je toestel niet oververhit raakt. Je hoeft je ook minder zorgen te maken of je batterij het wel haalt, ook die is groter en kan meer aan.

En raakt die uiteindelijk toch leeg, dan kan je hem in amper 30 min tot 50% opladen. Met Reverse Wireless Charging wordt jouw telefoon een wireless charger. Zorg ervoor dat je familie en vrienden zelf ook nooit een lege batterij hebben en verder mee kunnen spelen.

De Galaxy S24 Ultra komt met een S Pen die speciaal is ontworpen voor dit toestel. Hij is strak in design en valt licht en soepel in de hand om makkelijk de taakbalk of je apps te bedienen, aantekeningen te maken of te switchen van de Galaxy S24 Ultra naar een Galaxy-tablet. De Galaxy S24 Series en andere toestellen werken naadloos samen via de SmartThings app.


Heb jij je oog laten vallen op de Samsung Galaxy S24? Surf dan snel naar onze webshop en bestel hem nu al. Waar wacht je nog op?

Ja, ik wil mijn Samsung Galaxy S24!

Ben je eerder op zoek naar een nieuwe zakelijke smartphone? In onze webshop vind je zeker een exemplaar dat aan jouw professionele eisen voldoet.

Ja, ik wil de Samsung Galaxy S24 voor mijn bedrijf!

* Samsung account login is vereist voor bepaalde AI-functies. Deze Galaxy AI functies zijn tenminste tot eind 2025 gratis op ondersteunende Samsung Galaxy apparaten.

Sophie

Het web en apps, dat zijn m’n grootste passies. Yep, ik hoor ook bij de FOMO-club. Je zal me dus nooit zonder m’n smartphone zien! #friends #family #travels #web #popculture #graphicdesign #art #fun

Andere artikels van Sophie