Samsung Galaxy A54 5G: review en eigenschappen

Gepubliceerd op 10/05/2023 in Smartphones

Het nieuwste toestel van Samsung is opnieuw een pareltje dat uitpakt met sterke eigenschappen. De Samsung Galaxy A54 5G heeft alles wat je nodig hebt, van haarscherpe beelden en tal van cameramogelijkheden tot een krachtige batterij.

Samsung Galaxy A54 5G: review en eigenschappen

Ontdek hier alles over de Samsung Galaxy A54 5G, van camera tot batterij en beschikbare kleuren.

1. Een elegante en snelle smartphone

Met een strakke behuizing en minimalistische camera straalt de Samsung Galaxy A54 5G pure elegantie uit. Naast Graphite, Violet en White kan je bij dit toestel ook kiezen voor trendy Lime. Zo steel je zeker de show met je nieuwe smartphone. Het FHD+ Infinity-O Display van 6,4 inch garandeert daarbij een levendig beeld met uitstekend zicht, ook buiten bij fel licht.

Dankzij de vernieuwingsfrequentie van 120 Hz, geniet je op dit toestel van het beste en snelste entertainment in alle comfort. In combinatie met de stereospeakers met Dolby Atmos, beleef je je favoriete films, series, games en muziek altijd met een vol en indrukwekkend geluid.

De Samsung A54 is verder ook 5G-compatibel. Je kan dus gebruikmaken van het supersnelle 5G-internet met deze praktische smartphone. Proximus is trouwens de eerste operator die dit netwerk uitrolt in België..


2. Meerdere camera’s voor jouw mooiste momenten

De Samsung Galaxy A54 5G heeft een camera voor elk moment. De hoofdcamera van 50MP met Optical Image Stabilization (OIS) legt al jouw waardevolle herinneringen vast op de gevoelige plaat. Met de Ultra Wide Camera van 12MP ga je zo breed als je maar wil om knappe landschappen en uitzichten te fotograferen. Daarnaast beschik je ook nog over een 5MP Macro Camera om de fijnste details in beeld te brengen. Voor je selfies kan je dan weer rekenen op de 32MP Front Camera.

Dankzij de brede OIS en geavanceerde afbeeldingssensor staat ook de nightography op punt en maak je dus perfect heldere beelden bij weinig licht. Met de Photo Remaster verminder je de blur en de ruis op je foto’s met een swipe van je vinger. Met de Object Eraser verwijder je zelfs ongewenste elementen uit je beeld, zo hoef je zelfs niet meer te wachten op het perfecte shot.

Maar ook wie liever met bewegende beelden werkt, vindt zijn gading bij de Samsung Galaxy A54 5G. Hij is namelijk uitgerust met Video Digital Image Stabilization (VDIS) waardoor je beelden niet meer schokken en aangenaam zijn om te bekijken. Met behulp van de automatische reframing en autofocus volg jij je onderwerp perfect op de voet.


3. Een zeer krachtige batterij

De batterij van deze Samsung Galaxy A54 5G is met 5.000 mAh een echte krachtpatser. Bij normaal gebruik kan je er zelfs twee dagen mee voort. Bovendien geniet je ook van 128GB intern geheugen voor al je apps, foto’s en geweldige filmpjes. Vind je dat toch nog niet voldoende? Dan kan je met een microSD-kaart het geheugen uitbreiden tot 1TB.


4. Nu met een Galaxy Watch 4

Jouw Galaxy Watch 4 is de ideale partner voor een gezondere levensstijl. Hij houdt je fitnessvoortgang bij en brengt je lichaamssamenstelling in kaart. Zo geeft hij je het vetpercentage, spiermassa en vochtgehalte in je lichaam dankzij de Samsung BioActive Sensor. Ook houdt hij je aantal stappen bij, het aantal calorieën dat je verbrandt en je route. Bovendien kan je je vrienden uitdagen in een leuke competitie met live berichtjes naar elkaar!

De Galaxy Watch 4 bezit Wear OS-technologie. Hij verbindt dus makkelijk met je Samsung Galaxy A54 5G en je kan hem bedienen via ANC op je Galaxy Buds2.

Heb jij je oog laten vallen op de Samsung Galaxy A54 5G? Surf dan snel naar onze webshop en haal hem meteen in huis. Bovendien sla je nu je slag want je kan het Galaxy Watch 4 samen met je smartphone of bundel bestellen! Waar wacht je nog op?

Ja, ik wil mijn Samsung Galaxy A54 5G met Galaxy Watch 4 bestellen!

Sophie

Het web en apps, dat zijn m’n grootste passies. Yep, ik hoor ook bij de FOMO-club. Je zal me dus nooit zonder m’n smartphone zien! #friends #family #travels #web #popculture #graphicdesign #art #fun

Andere artikels van Sophie