Proximus+. Wat is een superapp en wat zijn de voordelen?

Gepubliceerd op 04/04/2024 in Apps

Puilt je smartphone scherm ook uit van de apps? Voor alle activiteiten die we ondernemen hebben we apps die ons het leven makkelijker maken: apps om de weg te wijzen, treintickets te boeken, parkteertickets te betalen, een resto te reserveren, te checken wat er in de buurt te beleven valt, enz.

Maar continu wisselen tussen die verschillende apps kost heel wat tijd. In een superapp zoals Proximus+ staan al je apps samen: één app, één account om àl je activiteiten te beheren.

Wat denk je van wat extra tijd om series te bingen? Of voor een wandeling in de natuur (even ver weg van digitale apps)? Tijdswinst is maar 1 van de vele voordelen van een superapp. We sommen ze graag even allemaal voor je op:

Proximus+. Wat is een superapp en wat zijn de voordelen?

1. Overzichtelijk

Geen gedoe meer met meerdere apps die tegelijkertijd open staan. Geen zoektocht meer naar ‘Hoe heette die app ook alweer?’ Alle apps die je frequent nodig hebt, staan duidelijk gestructureerd in 1 app, verdeeld over deze 4 pijlers: MyProximus - Mobility – Home – Neighbourhood

Meer weten over deze pijlers en alle features in Proximus+: klik hier.

2. Keep it simple

Proximus+ is de app bij uitstek om je dagelijks leven te vereenvoudigen. Van het opvolgen van je energieverbruik tot het automatisch veranderen van energiecontract en besparen op je energie, de app centraliseert essentiële functies en bespaart je zo heel wat tijd en moeite.

3. Op jouw maat

Iedereen heeft zijn eigen voorkeuren en behoeften. Daarom biedt Proximus+ een persoonlijke ervaring die perfect bij jou past. Vanaf het moment van aanmelding tot aanpasbare widgets en gepersonaliseerde tips & tricks: de app is helemaal op jou afgestemd.

4. Duurzaam en lokaal

Proximus+ biedt je toegang tot een breed scala aan milieuvriendelijke diensten van lokale partners. Zo helpt de app jou om meer duurzame keuzes te maken voor je huis, je mobiliteit, enz.

5. Enkel Top-Class

Geen keuzestress meer bij het selecteren van apps: Proximus+ selecteert zorgvuldig de beste lokale diensten van gerenommeerde partners die experts zijn in hun domein. Zo ben je zeker dat ze voldoen aan al je verwachtingen.

6. Volledige controle over je gegevens

Proximus+ geeft prioriteit aan de veiligheid en privacy van haar gebruikers. Met robuuste beveiligingsmaatregelen, zoals versleuteling en verificatieprotocollen, worden je persoonlijke gegevens en transacties beschermd tegen ongeautoriseerde toegang. Zo ben je altijd gerust tijdens het gebruik van de app.

7. Mee met de toekomst

Superapps evolueren voortdurend door nieuwe functies en diensten toe te voegen en door zich aan te passen aan jouw veranderende behoeften. Dankzij Proximus+ ben je altijd mee met de laatste technische updates.

Kortom, een superapp doet dienst als een onmisbare digitale sidekick. Het is een app die jouw persoonlijke voorkeuren perfect kent, die je ondersteunt in je dagelijkse activiteiten én die zorgt voor meer structuur.

Proximus+ is de app om je dagelijkse leven vanop één plaats te beheren. Of het nu gaat om je Proximus-diensten, het optimaliseren van je energieverbruik, het vinden van de beste route naar je bestemming of activiteiten in je buurt. Ontdek de pluskant van het leven..

Ontdek hier all info