Nokia 8210 4G: de oldskool mobiele telefoon met moderne functies

Gepubliceerd op 21/02/2023 in Smartphones

Nokia biedt ons opnieuw een flinke dosis nostalgie uit eind jaren ‘90 met de nieuwe Nokia 8210 4G, een klassieke mobiele telefoon die doet denken aan de legendarische Nokia 8210, maar met moderne functies zoals 4G-connectiviteit. Blijf verbonden in stijl!

Nokia 8210 4G: de oldskool mobiele telefoon met moderne functies

Ben je op zoek naar een telefoon die praktisch en stijlvol is en een flinke dosis nostalgie biedt? Dan presenteren we de Nokia 8210 4G: een mobiele telefoon die doet denken aan de legendarische Nokia 8210, maar dan in een nieuw jasje. Hieronder ontdek je alles wat je wou weten over deze telefoon.

Een dosis nostalgie in een moderne gsm

De Nokia 8210 4G is de wedergeboorte van een klassieker uit de mobiele telefonie: de Nokia 8210. Maar natuurlijk gaat hij met zijn tijd mee. Deze nieuwe Nokia 8210 biedt bijvoorbeeld 4G-technologie voor een betere belkwaliteit. In vergelijking met het oude model uit 1999 heeft hij een 2,8 inch kleurenscherm en een intuïtieve interface waardoor bellen en berichten versturen nóg eenvoudiger is. En maak je geen zorgen, deze Nokia verloochent zijn verleden niet en heeft nog steeds het mythische spel ‘Snake’.


Een onuitputtelijke batterij

Net als zijn voorganger, onderscheidt de Nokia 8210 4G zich door zijn robuustheid en batterijduur. In stand-bymodus kan deze nieuwe Nokia weken doorgaan zonder te worden opgeladen. Ja, weken! Het is dus de perfecte mobiele telefoon als je veel onderweg bent en niet veel mogelijkheden hebt om je toestel op te laden.

Nu we het toch over reizen hebben, de Nokia 8210 4G heeft een ingebouwde MP3-speler en met de draadloze FM-radio luister je ook makkelijk naar jouw favoriete radiostation. Voor je hoofdtelefoon biedt de Nokia 8210 4G zowel een jack-aansluiting als een Bluetooth-verbinding.


Andere kenmerken

Deze mobiele telefoon is compatibel met 2G, 3G en 4G en biedt 128 MB interne opslag. Dat is niet veel, maar je hebt de mogelijkheid om een geheugenkaart van 32 GB toe te voegen. Hij heeft een VGA-camera waarmee je foto's met een lage resolutie kan maken. Merk ook op dat de batterij uitneembaar is en dat de telefoon wordt geleverd met een micro-USB-lader.

Tot slot is de Nokia 8210 4G bij ons verkrijgbaar in het blauw.

Ben je geïnteresseerd in deze nieuwe Nokia? Ga dan naar onze webshop om je exemplaar te bestellen en ontvang hem zo snel mogelijk thuis.

Ik wil mijn Nokia 8210 4G bestellen!

Sophie

Het web en apps, dat zijn m’n grootste passies. Yep, ik hoor ook bij de FOMO-club. Je zal me dus nooit zonder m’n smartphone zien! #friends #family #travels #web #popculture #graphicdesign #art #fun

Andere artikels van Sophie