Online entertainment in je auto? Vanaf nu kan het!

Gepubliceerd op 20/02/2017 in Uit eerste hand

Online entertainment in je auto? Vanaf nu kan het!

Met Internet in the Car, speciaal voor een selectie wagens van BMW en Mercedes.

Zit je met je jengelende kroost in de wagen en wil je hen graag zoet houden? Of rijden je beste vrienden met je mee en willen zij liever naar grappige YouTube-filmpjes of een Netflix-serie kijken? Wel, vanaf nu is dat mogelijk. Maak gewoon een wifi-hotspot van jouw wagen!

Het werkt heel eenvoudig, met de simkaart die al in je bolide zit ingebouwd. Het resultaat is een stabiele verbinding met het wereldwijde web. Afhankelijk van de wagen is ze zelfs minstens zo sterk als de gebruikelijke 4G-verbinding van je eigen smartphone. Bovendien is de verbinding veilig én kan je er met meerdere personen tegelijk van profiteren.

Maar hoe stel je het in?
  1. Zoek allereerst de wifi-hotspot van je wagen met je smartphone, tablet of laptop.
  2. Maak verbinding en open je browser. Je krijgt nu automatisch de startpagina van Internet in the Car te zien.
  3. Eerste keer? Maak dan een account aan. Nadien kan je gewoon hier inloggen.
  4. Koop een prepaid-databundel aan voor je wifi-hotspot. Je kan kiezen uit verschillende bundels. Trouwens: de eerste maand krijg je 1 GB gratis!

Ready? All right! Vanaf nu kan je via je auto beginnen surfen. En maak je geen zorgen: de hotspot is sterk genoeg. Je kan dus niet alleen e-mails bekijken en muziek beluisteren maar ook zonder problemen online gamen of video’s streamen.

Is het beschikbaar voor mij?

Voorlopig is Internet in the Car enkel beschikbaar voor een selectie wagens van de merken Mercedes en BMW.

Wil je checken of jouw wagen de dienst ondersteunt? Zoek dan naar het wifi-netwerk van je auto en verbind ermee. Krijg je bij het openen van je browser automatisch de aanmeldpagina van Internet in te Car te zien? Dan ondersteunt jouw wagen de service.

Ook handig om weten is dat de databundel van je wagen ook geldig is in het buitenland, zonder extra roamingkosten. Een internetverbinding is buiten België ook mogelijk in Albanië, Duitsland, Frankrijk, Griekenland, Groot-Brittannië, Hongarije, Ierland, Italië, Malta, Nederland, Oostenrijk, Portugal, Roemenië, Spanje, Tsjechië, Turkije en Zwitserland.

Meer info nodig? Kijk dan zeker ook eens hier.

Erik

Digital en content marketeer. Tuinieren is mijn passie, net als eten. En na het sporten binge ik maar wat graag series of films.

Andere artikels van Erik

Categorieën