Ga direct naar de hoofdinhoud
×
×

Fiber: jouw roetsjbaan naar de toekomst

Gepubliceerd op 14/06/2019 in Uit eerste hand

Fiber: jouw roetsjbaan naar de toekomst

Je smartphone als afstandsbediening voor je verlichting, je alarmsysteem en je garagepoort: het is al dagelijkse realiteit. Maar er staan meer mogelijkheden voor de deur: je koelkast die je informeert dat de melk op is, terwijl je op weg bent naar de supermarkt. Een concert beleven in virtual reality. Alexa even vragen om die nieuwe blockbuster af te spelen. Met fiber tot in je woning zetten we de digitale deur wagenwijd voor je open.

Gooi ‘wachten’ uit je woordenschat

Die film waar je al zo lang naar uitkijkt eindelijk downloaden, de nieuwste videogame installeren, live de match van je favoriete voetbalploeg volgen of die belangrijke presentatie uploaden, … Met de snelheid van fiber tot in je woning staat het in geen tijd op je scherm. In vergelijking met koperleidingen, kunnen er namelijk meer data door een fiberkabel. Om je een idee te geven: een film van 1,5 GB haal je al in zo’n 56 seconden binnen.

Alles tegelijk, zonder haperen

Vandaag heeft iedereen bij je thuis minstens één eigen toestel. Broer die tv kijkt, zus die gamet, moeder die een presentatie downloadt, vader die videochat en de kat die een muis vangt op de tablet? Geen probleem met fiber tot in je woning. De enige crash die je zult meemaken is die tijdens die ene actiefilm.

Mis geen enkel detail

Of je nu kijkt op televisie, je tablet of je smartphone: je ziet alles in ultra-hd beeldkwaliteit. Met fiber tot in je woning ontglipt geen enkel detail je nog. Ook die gouden glinstering in de ogen van je favoriete acteur of actrice. En een goede beeldkwaliteit betekent meer pixels … wat dan weer om een stabiele en supersnelle internetverbinding vraagt.

Scoor met je handen

Bij e-sport en online gaming telt elke milliseconde. Een nek-aan-nekrace, de genadeslag in de bepalende battle of de juiste verdediging waarmee je je tegenstander te slim af bent. Het zijn die cruciale momenten waarop fiber tot in je woning net dat verschil kan maken. Want de ultralage latency – dat betekent: een hoge reactiesnelheid, met nauwelijks vertragingen – heb je geen last van haperingen of een bevriezend scherm.

Fiber tot in je woning

Om 100% te profiteren van fiber, is het belangrijk dat echt overal fiber ligt. Daarom zorgen we als enige aanbieder in België voor een 100% fiberverbinding, tot in je woning. We zijn al een tijdje volop bezig met het aanleggen ervan. Leggen we fiber in je buurt? Dan sluiten we je bovendien helemaal gratis aan.

Meer info over fiber

Tim

Gek van technologie en gefascineerd door de manier waarop het ons leven gemakkelijker en tegelijkertijd complexer maakt. Fervent console gamer, Lego bouwer, Pokemon trainer & vader van drie.

Blog topics

Heb je een vraag?

Stel ze aan een van onze medewerkers. Maak een keuze: