Ga direct naar de hoofdinhoud
×
×

Waarom kiezen voor fiber?

Gepubliceerd op 01/10/2019 in Gouden tips van…

Waarom kiezen voor fiber?

Ontdek alle voordelen in video

1. Surf je sneller dan ooit

In een fiberhuis wordt je geduld niet langer op de proef gesteld.

Die film waar je al zo lang naar uitkijkt eindelijk downloaden, de nieuwste videogame installeren, live de match van je favoriete voetbalploeg volgen of die belangrijke presentatie uploaden,… het kan nu allemaal zonder dat je hoeft te wachten. Met de snelheid van fiber staat het in geen tijd op je scherm.

2. Surft en streamt iedereen tegelijk, zonder onderbrekingen

In een fiberhuis geniet het ganse gezin van de meest stabiele internetverbinding.

Vandaag hebben alle gezinsleden hun eigen toestel. Broer die tv kijkt, zus die gamet, moeder die een presentatie downloadt, vader die videochat en de kat die een muis vangt op de tablet? Geen probleem met fiber. De enige crash die je zult meemaken is die tijdens die ene actiefilm.

3. Game je stressloos, dankzij de ultra lage latency

In een fiberhuis word jij ongetwijfeld dé gamekampioen.

Bij e-sports en online gamen telt elke miliseconde. Een nek aan nek race, de genadeslag in de bepalende battle of de juiste defense om je tegenstander te slim af te zijn. Eén voor één momenten waarop fiber net dat verschil kan maken dankzij de ultra-lage latency.

4. Geniet je van het scherpste beeld op al je schermen

In een fiberhuis ga je helemaal op in je favoriete film/game.

Of je nu kijkt op televisie, je tablet of je smartphone, je ziet alles in de beste beeldkwaliteit. Een goede beeldkwaliteit betekent meer pixels en dat vraagt een goede internetverbinding. Met fiber zal geen enkel detail je nog ontgaan.

5. Ben je klaar voor de toekomst

Een fiberhuis is helemaal klaar voor de toekomst!

Meer en meer gaan we de toestellen in ons huis bedienen via het internet; het alarmsysteem, de garagepoort, de verwarming,... En binnenkort zal onze ijskast ons ook vertellen dat de melk op is. We gaan fietsen op een hometrainer maar met VR zal het lijken alsof we midden in een peleton zitten. We zullen concerten kunnen beleven vanuit onze zetel en Alexa zal na een simpele vraag onze favoriete film opzetten. Met fiber kan je deze evolutie moeiteloos aan.

Meer info over fiber

Katleen

Efficiënt zijn, da’s mijn dada. Verwacht je aan concrete tips, apps en diensten die het je gemakkelijk maken!

Andere artikels van Katleen

Blog topics

Heb je een vraag?

Stel ze aan een van onze medewerkers. Maak een keuze: