De 5 beste betaalbare 5G-smartphones

Gepubliceerd op 14/12/2023 in Smartphones

Wil jij ook genieten van de vele voordelen die het 5G-netwerk van Proximus te bieden heeft? Dan heb je natuurlijk ook een smartphone nodig die compatibel is met 5G. Gelukkig hebben wij de nieuwste modellen in onze webshop én hoef je daarvoor helemaal niet diep in je portemonnee te tasten.

De 5 beste betaalbare 5G-smartphones

In tegenstelling tot wat je misschien zou denken, is niet zomaar elke (nieuwe) smartphone compatibel met 5G. Toch zijn het niet enkel de duurste modellen die 5G-ondersteuning bieden, maar zijn er ook een heel aantal betaalbare opties waarmee je ultrasnel kan surfen en streamen. Wij zetten hieronder alvast de beste 5G-smartphones onder 399 euro op een rijtje.

1. OnePlus Nord C3 Lite 5G

De OnePlus Nord CE 3 Lite 5G is een van de nieuwere modellen in de betaalbare Nord-lijn van OnePlus. Deze smartphone heeft dan ook een groot aantal troeven voor een klein prijskaartje. Zo voelt en oogt de afwerking van het toestel erg stevig en luxueus. Het scherm is met 6,72 inch zelfs voor hedendaagse normen opvallend groot, wat deze smartphone ideaal maakt om films of series op te kijken of om mee te gamen. Bovendien wordt die ervaring alleen maar beter dankzij de 5G-ondersteuning van deze smartphone, waardoor hij helemaal klaar is voor de toekomst.

Benieuwd naar wat OnePlus Nord CE 3 Lite 5G nog meer te bieden heeft? Ontdek dan al de features van deze betaalbare 5G-smartphone in onze webshop.


2. Samsung Galaxy A34 5G

De Galaxy A-serie produceert al jaren de populairste Samsung-smartphones, en met reden. Ook de Samsung Galaxy A34 biedt veel voor weinig, zoals een ijzersterke batterij, groot AMOLED-scherm van 6,6 inch en een modern design dat niet moet onderdoen voor duurdere modellen. Met maar liefst vier camera’s en een verversingsnelheid van 90 Hz maak en bekijk je jouw beeldmateriaal in uitstekende kwaliteit. Dankzij de 5G-processor geniet je bovendien ook nog eens van het snelste mobiele netwerk van dit moment!

Lijkt de Samsung Galaxy A34 jou ook de ideale smartphone? Haal hem dan meteen in huis via onze webshop.


3. OPPO Reno8 Lite 5G

Ook de OPPO Reno8 Lite is een betaalbare smartphone die naast een Qualcomm Snapdragon 695 processor met 5G-ondersteuning nog een hoop andere functies heeft. Zo beschikt ook dit toestel over een groot AMOLED-scherm met 90 Hz-verversingssnelheid en over een kwalitatieve batterij met SuperVOOC-snellaadtechnologie waarmee je razendsnel kan opladen. Ideaal dus om je favoriete series en films te (blijven) streamen!

Alles weten over de OPPO Reno8 Lite 5G? Je leest het hier!

Ben je overtuigd van de OPPO Reno8 Lite? Bezoek dan snel onze webshop en bestel je gloednieuwe 5G-smartphone.


4. Xiaomi Redmi Note 11 Pro

De Xiaomi Redmi Note 11 Pro is de opgevoerde versie van de ‘normale’ Redmi Note 11 met een nog steeds erg aantrekkelijk prijskaartje. De kracht van deze betaalbare high-end smartphone schuilt vooral in zijn mooi en groot OLED-scherm met een verversingssnelheid van 120 Hz, zijn 108-megapixel hoofdcamera en zijn bijzonder vlotte processor met 5G-compabiliteit. Ook fijn is dat je kan kiezen uit varianten met 6 of 8 GB RAM-geheugen en 64 of 128 GB opslagruimte, afhankelijk van jouw noden en budget.

Lees de volledige review van de Xiaomi Redmi Note 11 Pro hier.

Klaar om te bellen, surfen en streamen met de Xiaomi Redmi Note 11 Pro? Haast je dan naar onze webshop om hem te bestellen.


5. OnePlus Nord 3 5G

Als het aankomt op betaalbare smartphones van hoge kwaliteit, stelt OnePlus nooit teleur. De nieuwste smartphone, de OnePlus Nord 3 5G, heeft alle kwaliteiten om je voor zich te winnen. Krachtige camera's ontwikkeld door Sony, een AMOLED-scherm dat onder alle omstandigheden prachtige beelden weergeeft en vooral een onvermoeibare batterij die in een mum van tijd is opgeladen. Je zult er dol op zijn!


Ben je klaar voor 5G maar is je huidige smartphone dat nog niet? Neem dan zeker eens een kijkje in onze webshop om ons breed aanbod aan kwalitatieve en betaalbare 5G-smartphones te ontdekken.

Ja, ik wil een nieuwe 5G-smartphone!

Sophie

Het web en apps, dat zijn m’n grootste passies. Yep, ik hoor ook bij de FOMO-club. Je zal me dus nooit zonder m’n smartphone zien! #friends #family #travels #web #popculture #graphicdesign #art #fun

Andere artikels van Sophie